Tisztelt Kütyüdoki!

Új helyre kényszerültem költözni, sajnos albérlet, aminek kiválasztása során figyeltem, hogy ne legyen parkoló övezet, Újpestről, Zuglóba. Két hónap után megjelent a járdán a felfestés és parkolóövezet lesz nyár végére. Mivel nekem nem jár az ingyen parkolás, kénytelen leszek három utcával arrébb lerakni az autómat a kertes övezetben, de ettől nagyon félek, főleg, hogy Zuglóban lopják a legtöbb autót állítólag. Ford Mondeo, ami nem nagydolog, de autómániás vagyok, szeretem, féltem, erre telik így vigyázok rá. Van benne gyári valami, de kiszeretném egészíteni, hogy megmaradjon. Egy karcolás is elég az autón, attól is elsírnám magam, de, ha ellopnák, azt nem is tudom mi lenne. Mit ajánl egy 2009-es Mondeoba, ami kifizethető és megvédi az autót. Azért fordulok önökhöz, mert ismerőseim szerint önök a legjobbak a témában.

Tisztelettel

Tisztelt Érdeklődő!

Köszönjük.

Lophatatlan autó nincs, de mi törekszünk rá. Az autóvédelem, ahogy minden védelem csak időhúzás, egy nehezítő tényező, ami az esetek túlnyomó részében eltántorítja az elkövetőt, aki inkább védtelen autót támad.  Az autóvédelem kiválasztása személyes dolog, erre konkrétat nem fogok válaszolni emailben. Mindig az autóhasználat határozza meg, hogy milyen módon védünk. Mivel ebben az esetben a lakástól távol parkol az autó, nincs jelentősége, hogy hangos riasztást produkáljon, hiszen nincs, akit figyelmeztessen, olyan, aki cselekedne egy esetleges éles helyzetben. Az ilyen autó esetében inkább rablásgátlót, sebességváltó zárat, GSM átjelzőt ajánlanék.

A sebességváltó zár megakadályozza a váltó használatát, kívülről látszik, felhívja a figyelmet, hogy az autó eltulajdonítása nem egyszerű, így már optikailag is van védelmi funkciója.

A rablásgátló olyan pontokat blokkol, ami megakadályozza, hogy a motor beindítható legyen, áthidalása nagyon hosszú időt, szerszámozottságot és komoly hozzáértést feltételez.

A GSM átjelző, pager remek kiegészítő, bár magában is használható. Ez a szerkezet felhívja a tulajdonost telefonon éles helyzetben és így Ön azonnal tud cselekedni. Távolról kiadható utasítás az autó motorjának leállítására és SMS-ben lekérdezhető az jármű pillanatnyi pozíciója, ami megjeleníthető az okostelefon térképén.

Ezeket választhatja külön, de kombinálhatja is a védelmeket a magasabb biztonsági szint elérésének érdekében.

Nézzen körül weblapunkon az autóvédelem lehetőségei között és fáradjon el hozzánk, nézze meg kik vagyunk, hol és hogyan dolgozunk és, ha elnyerjük bizalmát, segítünk az optimális kiépítésben.

Üdvözlettel, Kütyüdoki