Diamond Lock váltózár

Jellemzők:

Beépítve, bruttó 0Ft-tól 

- esztétikus megjelenés
- KABA biztonsági zárbetét (24db edzett csap)
- 16 mm-es edzett zártüske
- szakítócsavaros rögzítés
- 60 HRC keménységű felületedzett konzol
- Savazás, fúrás, zártörés, zárfésű, folyékony nitrogén álló
- 5 év garancia

Tytan Basic autóriasztó

A Diamon Lock sebességváltó zár a váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti (automata sebességváltóval rendelkező gépjárművek esetén parkoló állásban) és megakadályozza a váltó bármely más fokozatba kapcsolását.

A Diamond Lock váltózár nyitása és zárása is kulccsal történik. A kulcsot mind a nyitáshoz, mind a záráshoz egy teljes fordulattal kell elforgatni.

A Diamond Lock sebességváltó zár a kardánalagútra, a kárpitozás alá kerül beépítésre, nem sértve a jármű belső harmóniáját. A tartókonzol a kocsiszekrény gyári csavarozási pontjaihoz rögzül szakítócsavarokkal, ezért beépítése semmilyen módon nem érinti a jármű garanciáját! A szakítócsavar, speciálisan kialakított feje a meghúzáskor letörik és egy kúp marad a helyén, melyet semmiféle csavarkulccsal nem lehet oldani.

A felhasznált szerkezeti elemek 60 HRC keménységű felületi edzést kapnak a gyártási folyamat során. Az alkalmazott edzett acéltüske 16 milliméteres átmérője rendkívüli merevséget és robusztusságot biztosít. A váltózár szerelvények a nemzetközi biztonságtechnikai előírásoknak megfelelően kerülnek gyártásra.

A Diamond Lock sebességváltó zárak a speciális kialakítás és az edzett acéltokozás következtében rendkívül ellenállók a mechanikai behatásokkal szemben. Teljes körű védelmet biztosítanak a különböző fúrási, fűrészelési, vésési, savazási és folyékony nitrogént alkalmazó eljárásokkal szemben.

A zárbetét

A Kaba ExperT magas fokú másolásvédelmi funkciókkal és manipulációs nyitás elleni védelemmel felszerelt zárbetét. A kulcs másolása szinte lehetetlen, mivel a kulcskód kialakítása nem fúrással, hanem egy speciális marással kerül a szár felületére és a bevezető élekre egyaránt.
Csapsorai 4 pozícióba helyezkednek el, ez a speciális megoldás nemzetközi szabadalommal rendelkezik több, mint 20 országban.

• 4 csapsor, 22 edzett csap
• Speciális kulcskialakítás
• Védett kulcsprofil, magasfokú másolás- és manipulációs nyitás elleni védelem
• Magkihúzás elleni védelem
• Finomnyitás elleni védelem
• Kulcs-, és zárutánpótlás szigorúan csak gyári körülmények között, jelszó és kódkártya ellenében
• Kulcsütéses nyitás elleni védelem
• Tűzállóság (T90)
• Nemzetközi-, és európai szabadalom 2021-ig: WO 01/77466 A1, EP 1362 153
• DIN 18252 szerinti 3/b osztály, Vds B osztály

Minősítések
Innen letöltheti a Diamond-Lock minősítéseit, bevizsgálásait igazoló okmányokat.

Bővebben »

DIAMOND-LOCK

Diamond-Lock

váltózár beszerelés Budapest

Tudta?

Cégünk, a New Duett Kft. a Diamond Lock váltózár gyártójának közvetlen szomszédságában van. A két cég között minden téren közeli a kapcsolat, így azt hiszem egyedülállók vagyunk abban, hogy egy olyan gépkocsi esetében, amelyhez nincs sebességváltó zár elmondhatjuk, hogy azonnal fejlesztünk és gyárttatunk hozzá. Nincs lehetetlen, szinte minden gépjárműtípushoz tudunk váltózárat adni raktárról, vagy a Diamond Lock fejlesztői kérésünkre méretezik és azonnal legyártják.

Amennyiben kérdése lenne vagy termékünk, szolgáltatásunk elnyerte tetszését és időpontot egyeztetne, kérem, keresse munkatársunkat a 061 436 0 436 telefonszámon.