GSM pager, átjelző

Beépítve, bruttó 69.900Ft-tól 

- Azonnali telefonhívás riasztás esetén
- Lekérdezhető paraméterek
- Lekérdezhető pillanatnyi helyzet
- Sebesség információ
- Akkumulátorszint riasztás
- Tréler vagy vontatás elleni riasztás
- Belehallgatás (opcionális)

- Távoli blokkolás
- Távkapcsoló funkció - távoli zárás - állófűtés vezérlés
- Két hívószám, két SMS szám
- Programozható SMS szöveg
- Szolgáltatófüggetlen GSM modul

GSM kihangosító

Rövid leírás:

A GSM pager kiváló kiegészítője az autó riasztórendszereknek. Telefonon értesíti a tulajdonost a riasztás tényéről, az autótulajdonos bármikor lekérdezheti a jármű állapotát SMS-ben, ami többek között tartalmazza az autó saját akkumulátorának feszültségszintjét, a gépkocsi pillanatnyi koordinátáit, amit azonnal megjeleníthet az okostelefon térképszoftverében. A tulajdonos bármikor kiadhat SMS-ben blokkolási parancsot, amivel leállíthatja a gépkocsit.

A Pager használható GSM távkapcsolóként is, bekapcsolható vele távolról az állófűtés vagy bezárható a központi zár…

 

A riasztás

Amint a GSM pager riasztás jelet kap az autó védelmi rendszerétől telefonhívást kezdeményez. Két telefonszám és két SMS szám programozható fel a modulnak, amelyeket riasztás esetén sorban hív és/vagy üzen. Riasztáskor hívja az elsőnek programozott telefonszámot, majd a másodikat, ezután SMS-t küld a beprogramozott első SMS számnak, utána a másodiknak és befejezi az értesítést, készenléti módba áll. A tulajdonos és a feljogosított számok a hívásból, a nem fogadott hívásból és az SMS-ből értesülnek a riasztás tényéről. A riasztást nem befolyásolja, ha a szám foglalt, nem elérhető vagy hívásvárakoztatáson van.

A GSM Pager hívásának fogadása, az SMS kiküldése vagy a lekérdezés természetesen az Ön szolgáltatójának díjaival jár, ezt, kérem vegye figyelembe.

A készülék és szolgáltatás fenntartása minimális befektetést igényel, mivel riasztás szerencsére nagyon ritkán fordul elő és a pager hívását nem kel fogadni.

A lekérdezés

A GSM pagerbe beprogramozott hívószámokról SMS-ben lekérdezhető a jármű pillanatnyi állapota..

A válasz SMS tartalmazza:

- A gépkocsi saját akkumulátorának feszültségszintjét. (kritikus szintre merült akkumulátor esetén figyelmeztető SMS-t küld a rendszer)
- A jármű pozícióját. A készülék SMS-ben hivatkozást küld, amire rákattintva azonnal az okostelefon, tablet vagy PC térképprogramját megnyitja és jelzi rajta a jármű helyzetét.
- A GSM pager kimeneteinek pillanatnyi helyzetét, a blokkolórelé zárt vagy nyitott, a távkapcsoló egység ki- vagy bekapcsolt állapotát.

Blokkolás utasítás

A rendszer, a beprogramozott hívószámról utasítható az autó megállítására. A megállításparancs után a GSM pager blokkolja az üzemanyagellátást, leállítja a járművet és fény-hangjelzéssel figyelmezteti környezetét.
(Ezt a funkciót nem minden esetben használjuk, hiszen sok védelmi rendszer (pl. Blue16) ezt már megteszi magától, nincs szükség még egy utasításra.)

GSM távkapcsoló üzemmód

A GSM távkapcsoló funkcióval SMS-ben távolról elindítható például az állófűtés, bezárható a központi zár vagy aktiválhatunk bármilyen egyéb rendszert.

Tréler vagy vontatás

Aktív gépjárművédelem esetén, ha a GPS 20km/h sebességnél magasabb értéket érzékel, aktiválódik a blokkolás folyamata és a rendszer, riasztás hívást kezdeményez. Önnek ekkor lehetősége van SMS lekérdezéssel, a GPS koordináták alapján követni a járművet. Opcionálisan választható emelésérzékelős kiegészítés. Az emelésérzékelő elektronikusan tárolja a jármű helyzetét és kritikus pozícióváltozáskor, mint például egy emelés, riasztást kezdeményez.

Akkumulátor őr

Amint a jármű saját akkumulátorának feszültsége 11,5V alá esik, a rendszer SMS-ben értesíti a tulajdonost az akkumulátormerülés tényéről.

Kis fogyasztás

A GSM Pager, a gyújtás levétele után egy figyelő állapotba kerül, áramfelvételét 20 mA alá ejti, így nem meríti a jármű saját akkumulátorát. Riasztás esetén minimális idő alatt újraépíti a rendszert és értesíti a tulajdonost.

A rendkívül alacsony fogyasztás miatt kiváló védelmi eszköze lehet motorkerékpárnak.

SMS továbbítás

Természetesen bármikor lekérdezhető a beépített SIM kártya egyenlege és természetesen a készülék továbbítja a szolgáltatói SMS-eket (szolgáltató függő).

Autókereső üzemmód

Ha a jármű tulajdonosa a beprogramozott hívószámról rátelefonál a GSM pagerre, a pager S.O.S dudálással jelzi a jármű helyét. Hasznos funkció, ha elfelejtette, hogy a bevásárlóközpont parkolójának melyik felére parkolta a járművet. (az autókereső funkció aktiválását opcionális, kérje a szerelés megkezdése előtt)

Androidos alkalmazás

A könnyebb kezelés érdekében Android operációs rendszerhez letölthető egy alkalmazás. Az programon belül egyszerű és egyértelmű ikonok segítségével érhetők el az alapvetően használatos funkciók.

CE

A GSM modul CE0700 bevizsgálási jegyzőkönyve

 

GSM pager

GSM távkapcsoló

GSM átjelző

Amennyiben kérdése lenne vagy termékünk, szolgáltatásunk elnyerte tetszését és időpontot egyeztetne, kérem, keresse munkatársunkat a 061 436 0 436 telefonszámon.