Duett rablásgátló

Egyszerű azonosítással rendelkező rablásgátlónk, ami több mint húsz éve bizonyítja rátermettségét.

 

Közelítőkártyás immobiliser/rablásgátló

Kezelést nem igénylő immobiliser és rablásgátló, elemkímélő közelítő kártyával, mesterkulccsal.

 

Rablásgátló/immobiliser Bluetooth azonosítással

Rablásgátló/immobiliser Bluetooth vezérléssel a tökéletes kényelem és magas fokú biztonság érdekében.

 

A rablásgátló

Feladata a jármű leállítása, ha használója nem nyugtázza a jogos használatot.

A motor beindítása után, illetve járó motornál történő bal első ajtónyitáskor a használónak nyugtáznia kell a jogos használatot. A nyugtázás több módon történhet. Lehet egyszerűen rejtett nyomógomb megnyomása, lehet transponderes, azaz közelítőkártyás megoldás de lehet egy mobiltelefon Bluetooth-ának bekapcsolása is.

Ha az azonosítás nem történik meg a rendszer sípolással figyelmezteti a használót, hogy azonosítsa magát. Ha ennek ellenére sem történik meg, aktiválódik a rablásgátlás és az autó motorja lassan, erőtlenül leáll.

A rablásgátló kiváló védelem kikényszerítés, kiszállítás, kicsalás, kulcslopás ellen.

Ha valamilyen módon az autótulajdonost kicsalják a járműből, úgy, hogy a motor jár, a kulcs benne van, könnyedén beugorhat bárki a helyére és elhajthat az autóval.  Arablásgátló azonosítás híján aktív lesz és az autó két-három percnyi távolságban, hang és fényjelzéssel várja tulajdonosát.

Ha az öltözőszekrényből, irodaasztalról vagy a lakásból ellopják az autó kulcsait, azonosítás hiányában nem jutnak messzire vele.

Minden rablásgátló eszköz rendelkezik szerviz üzemmóddal, így a tulajdonosnak nem kell és nem is szabad sehol elárulnia az autóvédelmi rendszerének nevét, megoldását és főként a használatát. Szervizbe, mosóba, gumishoz… leadott jármű autóvédelmi rendszerét szervizállásba kell helyezni, majd amikor visszakapja autóját ismét élesíteni.

Minden általunk szerelt védelmi eszköz esetén beépítjük, a diagnosztikai csatlakozó (OBD) blokkolását. A csatlakozó kommunikációs vonalát tiltjuk, hogy az autótulajdonos engedélye nélkül senki ne férhessen hozzá az autó elektromos rendszeréhez, ne tudjon azon semmiféle módosítást eszközölni.

Védelmi csomagjainkat a biztonságtechnikai gyártók legjobbjainak termékeiből állítjuk össze. Minden termékünk rendelkezik bevizsgálással, ezáltal alkalmasak járműipari beépítésre, felhasználásuk nem befolyásolja az adott gépjármű garanciáját.