Tisztelt Kütyüdoki! 🙂

Új vásárlású, 2019 évjáratú, Mazda CX-5 autómba keresek védelmi megoldást. Ami felmerült bennem és fontosnak tartok, azok az alábbiak,

– valamilyen azonosítású rablásgátló funkció

– az autó gyári távirányítójáról való vezérelhetőség

– riasztási értesítés SMS-ben

– az autó GPS helyzetének lekérdezhetősége

– lehetőség szerint az autó minimális megbontása

Átolvasva weboldaluk ajánlatát aPremium Connection riasztó-rablásgátló+Gsm kiegészítés” megfelelő lehet számomra.

Mi a véleménye? Milyen gyártmányú készülékeket takar a fenti csomag és persze mindez mennyibe kerül?

Várom a visszajelzést, üdvözlettel

K. Z.

Kedves K.Z.!

Ez egy felsőkategóriás védelem, amibe beletettünk minden értelmes funkciót, ami az autó védelmét szolgálja.

Beépítve bruttó 159.900Ft

A csomag egy CAN-bus rendszerű autóriasztót tartalmaz (lengyel gyártmány) és egy GSM átjelzőt (magyar gyártmány).

A riasztórendszer riaszt, ha kinyitják a jármű ajtaját, csomag- vagy motorterét, ha a belső térben változás történik, pl. emberi test megmozdul. Riasztáskor fény és hangjelzést ad, a sziréna saját akkumulátorral van ellátva, ami kábelvágás esetén tovább szól.

Az autó beindítása után a rendszer egy kisméretű kódkártya meglétét ellenőrzi, ami lehet a használó zsebében, táskájában, ha a kártya nem található, akkor a rendszer leállítja a jármű motorját, szakaszosan elvéve tőle az üzemanyagot.

A GSM átjelző telefonhívást kezdeményez riasztás esetén. A beprogramozott telefonszám csörög, nem kell felvenni, így nem fogyasztja az előfizetés. Saját akkumulátorral van ellátva, így kábelvágás esetén is riaszt. SMS-ben lekérdezhető a jármű állapota, földrajzi pozíciója, amit hivatkozásként küld az átjelző és megjeleníthető az okostelefon térképszoftverén. Lemerülő akkumulátor esetében a rendszer figyelmeztető SMS-t küld. Érdemes feltöltőkártyát vásárolni a GSM átjelzőbe, a használat során a költséget csak a lekérdező SMS-ek száma határozza meg, hiszen az esetlegesen előforduló riasztáskor nem kell felvenni a telefont.

A szerelésnél természetesen megbontjuk a gépkocsit, enélkül nem tudnánk dolgozni, ez a tulajdonos számára szörnyű látvány, számunkra a szakmánk része. A bontás üzemszerű és az autók erre fel vannak készítve, ahogy szétszedhető, úgy össze is rakható, zörgés és nyöszörgés nélküli, gyári állapotra. A szerelés nem érinti a jármű garanciáját, a beépített eszközök rendelkeznek az autóipari előírásoknak megfelelő bevizsgálásokkal (C, Ce, FC).

Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszését, időpontegyeztetés miatt, kérem, keresse munkatársunkat a (061)436 0 436 telefonszámon vagy személyes műhelyünkben.