Tisztelt Kütyüdoki,

Az a kérdésem, hogy a Medium autóriasztó csomagjuk bővíthető-e (kérésre) immobiliser-rel? Mármint együtt szerelve? Valamint a központi egységet az utastérben avagy a motortérben helyezik el? Az autómban csak gyári immo+központi zár van, Can Bus rendszer, új Duster, mech.motortérzár kerül majd beszerelésre.

Várom válaszát

Üdv…

Tisztelt Érdeklődő!

A Medium csomagban lévő közelítőkártyás rablásgátló immobiliser funkcióval is bír. Két ponton blokkolja a jármű motorját, önindító és üzemanyag, ami a klasszikus hárompontos immobiliser funkcióból kimarad, az a gyújtásblokkolás, de ezt a modern autók nem is engedik, a gyújtásblokkolásra hibaüzenetet ad a komputerük.

A központi egység az utastérben van elhelyezve, de a blokkolásokat a motortérben kötjük, majd az autó kötegének megfelelő kinézettel vezetjük be az utastérbe. Az utólag szerelt kábeleket nem lehet megkülönböztetni a gyári kötegtől, ez a biztonságtechnikában alapfeltétel.

Egy védelmi rendszerünk van, ami motortérbe szerelendő a Blue16. A Blue16 esetében a gyártó azt a gondolatmenetet követte, hogy a motortérben lévő kötések és a védelem központi egysége egy térben legyen és azt, ahogyan Ön is szeretné, egy motortérzárral levédi. A Blue16 a legkörültekintőbb védelmi rendszerünk, érdemes beleolvasni a szolgáltatásaiba. (http://www.duett.hu/biztonsagtechnika/autoriaszto-csomagok/blue16-gepjarmuvededlmi-rendszer/ )

Üdvözlettel, Kütyüdoki