Még mindig tartom azt a véleményt, hogy az e-bay és egyéb portálok kínálatában szereplő csoda fejegységeket nem szabad megvásárolni, mert azok nem alkalmasak általános használatra.

DE!

Aki szereti és ismeri a számítógépek világát és nem hátrál meg, sőt szórakoztatja egy-két hiba és annak megoldása, az kiváló alanyt talál egy ilyen rádióban.

Kaptam egy levelet, amiben az egyik kedves olvasónk elég nagy segítséget ad annak, aki a kínai autórádió mellett dönt és ezt nagyon köszönöm, mert rengeteg időt és keresgetést spórol meg.

_________________________________________________

Helló,

Olvasom az oldalon hogy levannak szavazva a kinai cuccok.
Én Kanadában élek, egy 2008-as Toyota Prius-hoz vásároltam 2017 Novemberében ezt: Pumpkin 7 inch Double Din Android 6.0 Universal Car Stereo Octa-Core RAM:2GB ROM:32GB SKU CN01-02204B
erről az oldalról: https://www.autopumpkin.com/car-dvd-players/android-dvd-player/universal-android-dvd-player/?p=1
2017 óta már a 4GB RAM és a 32GB az alap rádió
A készülék hibamentes. Mivel Oreo 8-ra szerettem volna váltani és a gyártó nem támogatta, frissitettem a Malaysk ROM – jával amit a tavaly óta probléma mentesen használok.
Malaysk ROM oldal:
https://forum.xda-developers.com/android-auto/mtcd-software-development/rom-malaysk-roms-px5-2-4-gb-8-0-android-t3762724

Scotty Kilmer (Houston, TX) akinek a csatornáját figyelem egy másik kinai gyártót az Eonon -t ajánlja. Arra úgyanúgy fel lehet tenni a Malaysk ROM -ját az igényeseknek és hozzáértőknek. A ROM csere egy nagyon érdekes házi projekt.
https://www.eonon.com/Android-Car-GPS/2-Din-GPS-Navigation.html
„Hate Your Car Stereo? Replace It With This” https://youtu.be/EsXpFyTz79U

Az igaz hogy bug-osak az eredeti kinai dobozok, az orosz programozó Malaysk is elismeri de legalább ő ott van és lehet frisitteni.
A ROM cserét csak hobbysoknak vagy sz.gép kezelésben egy kicsit jártasoknak ajánlom. A forum.xda-developers.com forumón a tananyag elolvasása kötelező 🙂 firmware csere előtt.

Tisztelettel,
A R