Szia Kütyüdoki!

Én egy konkrét drl típussal kapcsolatban szeretnék kérdezni, mert tartósságot és a minőséget szeretném szem előtt tartani. Ez a Philips Led Daylight 9 (12831WLEDX1). A vilagitas.eu honlapon lehet megtekinteni, de szerintem ezzel képben vagytok. Azért ezt a típust néztem ki, mert az én autómnál (Mitsu Lancer 2015) a drl részére kinézett helyen, a ködlámpa mellett csak 130 mm hely van, ez pedig 125 mm-es. Én máshova nagyon nem szeretném tenni és ha megnézed az autó elejét, akkor igazán máshová nem nagyon érdemes tenni.

Illetve kérdezném, hogy a beszerelésben tudtok-e segíteni, milyen árban, illetve ha ez a típus nem jó, akkor mit tudsz ajánlani helyette. A jövő év első negyedévében lenne esedékes.

Előre is köszönöm. Boldog békés karácsonyt.

Tisztelt Érdeklődő!

Csak jó tapasztalataink vannak vele és kollégáim szerint nem jelent problémát a beépítése. A beszerelés munkadíja 25.000Ft bruttó összeg. Sajnos típus specifikus beépítő keret nincs az autóhoz, de ez nem okoz olyan nagy problémát, mert az esetek túlnyomó részében egyedileg kell elkészíteni a felfogató konzolt. Erre már berendezkedtünk.
Üdvözlettel, Kütyüdoki

Nappali menetfény