Kedves Kütyüdoki!

Nekünk már 2x lopták el az autoinkat a ház elöl.Azt gondoljuk,h GSM blokkolot használtak,mert nem riasztott.Nem egészen világos a GSM Pager müködése….Vajon erre hatástalan?Ön mit javasolna,valami hatásosat,ami megvéd ezektöl a blokkoloktol(is).

Üdv;…

Tisztelt Érdeklődő!

Az autóvédelem egy olyan eszközre kell alapuljon, ami megakadályozza, hogy a járművet illetéktelen személy beindítsa, kimozdíthassa helyéről. Ez lehet immobiliser, rablásgátló vagy olyan riasztó, ami ilyen funkcióval rendelkezik. Kiegészítésként használható jelzőrendszer, ami riasztót, pagert jelent. Ennek feladata a figyelemfelkeltés és/vagy a tulajdonos értesítése az esemény bekövetkeztéről. Sem a GSM pagernek, sem az autóriasztónak nem feladata a jármű blokkolása, csak a figyelmeztetés. Persze a védelmi eszközök funkciói egymásba folynak, így az autóriasztó is blokkolhat és a GSM pagernek is lehet egyéb funkciója, mint a távoli blokkolás, vagy helymeghatározás.

Ha GSM zavaróval blokkoljuk a kommunikációt a tulajdonos és az autó között, attól még az alapvető védelmi rendszert nem semlegesítettük.

Tehát a jármű védelmében szükséges a védelmi eszköz, ami indíthatatlanná, kimozdíthatatlanná teszi az autót és ez kiegészíthető riasztóval, pagerrel. Az ellopott autók esetében valami alapvetően nagy baj volt a védelmi eszköz kiválasztásával. Látogasson meg minket és kollegáim szívesen segítenek minden felmerülő kérdésben és a helyes védelmi szint kiválasztásában.

Üdvözlettel, Kütyüdoki