Tisztelt Kütyüdoki!

Tulajdonunkban van egy 2009-es Fiat Grande Punto1.4 16v személygépkocsi amiben csak a gyáriu indításgátló van. Tanácsot szeretnék kérni Önöktől, hogy milyen riasztót vagy indításgátlót ajánlana beszereltetni mellé? Kiskunhalasról írok Önnek. Ha tudna ajánlani beszerelő műhelyt is a közelben megköszönném.
Válaszát várva maradok tisztelettel

Tisztelt Érdeklődő!

Ha olyan helyen parkol, ahonnan hallhatja az autóriasztó szirénáját, akkor legyen autóriasztó. Ha olyan messze, vagy olyan takarásban szokott parkolni, ahonnan nincs esély meghallani, akkor rablásgátlót, vagy GSM átjelzővel kiegészített autóriasztót ajánlanék. Mindig az autóhasználati szokásnak megfelelően kell kiválasztani a védelmet. Az  autóriasztó sajnos csak a tulajdonosnak szól, nem várható el senki mástól, hogy riasztás esetén intézkedjen.
Honlapunkon a védelmi csomagok menüpontban megtalálhatja a megfelelő autóriasztót. Rablásgátlóból a META M43-at emelném ki. Ez közelítő kártyás megoldás, semmi különös kezelést nem igényel. Ha ott van a kártya az autónál, akkor megy az autó, a nincs ott vagy eltávolodik, akkor megáll. A kezelése egyszerű, de a háttérben nagyon komoly védelem áll.
Sajnos legközelebb Szegeden ismerek riasztószervizt (http://ribizsarautohifi.hu/), velük többször dolgoztunk már együtt, régi bútordarabok a riasztószerelők között.
Üdvözlettel, Kütyüdoki