Tisztelt Kütyüdoktor!

Hajós fejegységet keresek, de nem találok, ebben kérném segítségedet. Előzőekben Clarion fejet használtam, de úgy tudom kivonultak Európából, próbáltam felvenni a kapcsolatot egy amerikai céggel, de választ sem kaptam, ahogy a Rockfort Fogate sem reagált. Erősítőt, hangszórót találok Hertz, Alpine, Pioneer, de rádiót nem. A Hertznél van egy, ami tetszik, de hónapok óta csak azzal hitegetnek, hogy hamarosan megjelenik, a szezonnak meg mindjárt vége. Minden segítséget köszönök.

Üdv, xxx

Tisztelt Érdeklődő!

Valóba kiürült ez a szegmens, de lássuk be, nem vagyunk egy nagy hajós nemzet, így egy kicsit érthető. Nyár elején, a vírushelyzet vége felé én is végig próbáltam az összes beszerzési forrást fejegység után kutatva, míg meg nem találtam a Fusiont, ráadásul ott, ahol soha nem kerestem volna a Garmin szárnyai alatt. A Fusion régen kiváló hajós termékeket gyártott, azután eltűnt a márkanév és most életre keltette a Garmin.

Látványos, rengeteg lehetőséget kínál az új fejegysége és nálunk is kapható, azaz rendelhető. Természetesen együttműködik a Garmin termékeivel, még az órákkal is!

Üdvözlettel, Kütyüdoki