Ezzel a típusú tolatóradar szettel rendelkezem:

https://www.amazon.de/Waeco-MWE-910-8PPS-MagicWatch-MWE-Einparkhilfe/dp/B001BWR6FS

Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy abszolút nem működik szegény szett, most vettem az autót és már be volt építve a szett, amikor kipróbáltam még ment, azonban nálam már nem akar működni. Megkerestem a vezérlőmodult, láttam, hogy egy barna vezeték végén lévő kapocsszem csak úgy lóg a levegőben, feltételezvén, hogy az a földelés, rászigetelőztem a legközelebbi nyers felületre (50-50, hogy az föld volt-e) és nem történt semmi változás.

Az lenne a kérdésem, hogy mi tévő legyek ezügyben? Ki tudna segíteni nekem ebben? nem egy olcsó készletről van szó, úgyhogy jó lenne, ha működne.

2009-es vw passat cc az alany amibe be van szerelve és az összes érzékelő a gyári PDC park szenzorok helyére van téve, szépen színre vannak fújva, igényes munkának néz ki.

Kérem segítsen, hogy előrébb jussak az ügyemben,

Előre is köszönöm,

 

Tisztelt Érdeklődő!

https://www.manualslib.com/manual/1117180/Waeco-Magicwatch-Mwe910.html?page=2#manual – itt ellenőrizheti a bekötést. A radar működéséhez csak tápfeszültség szükséges. Vagy a tolatólámpáról csatolták le a pozitív feszültséget és egy állandó testet kap a modul, vagy állandó áramot kap és a tolatókapcsolóról érkezik a negatív (ez a ritkább). A tápfeszültséget egy egyszerű próbalámpával vagy műszerrel ellenőrizheti. Ha a tápfeszültség megvan, akkor lehet még hibás a kis hangszóró, hiszen hiába működik az elektronika, ha nincs, ami megszólaljon.

Ha nem sikerül, szívesen segítünk, megnézzük, ez valóban egy jó termék, ennek működnie kell.

Üdvözlettel, Kütyüdoki