Tisztelt Kütyüdoki!

Nem rég vettem egy 2004-es évjáratú BMW E60 525i típusú autót. Rólam tudni kell, hogy imádok zenét hallgatni tisztán és jó minőségben. Ugyebár ebben az autóban csak CD lejátszó van és én szeretnék egy megoldást a Pendrive(!!!)-ról való zenelejátszásra.

A kérdésem az lenne, hogy miként lehetne ezt megvalósítani? Létezik valami megoldás, hogy viszonylag kis kókányolással, esztétikusan egy usb portot szereljek az autóba vagy használjak inkább transmittert vagy van egyéb opció is?
A transmitterekkel az a tapasztalatom, hogy nem biztosít megfelelő hangzást mivel valami mindig zavarja a jelet. Nem tudom, hogy ez betudható-e annak, hogy viszonylag olcsó, ezáltal gyengébb eszközök voltak. Esetleg egy jobb minőségű transmitternél már nincs ilyen gond?
Önnek mi a véleménye a különféle megoldásokról pro és kontra? Mit ajánlana inkább?
Válaszát előre is köszönöm!

Tisztelt Érdeklődő!

Egy jobb minőségű transmitternél élvezhetőbb a zenehallgatás, de ennél azért van jobb megoldás is ehhez a típushoz. A Densionnak a Gateway 500-as sorozata optikai körön keresztül kapcsolódik a gyári rendszerhez, ezáltal a lehető legjobb hangminőséget tudunk kapni. USB-n felül lehetőség van még iPod/iPhone, AUX és akár bluetooth kapcsolatra is. Az eszköz működéséhez szükséges szakszervizes engedélyeztetés/programozás.

Árak (bruttó):

GW 500s:                     139.000Ft

Beszerelés:                  20.000Ft

vagy

GW 500s BT:                148.000Ft

Beszerelés:                  20.000Ft

Üdvözlettel, kütyüdoki