Tolatókamera bármire, ami gurul, lépeget, mászik

 

 

Cégünk, a Dometic kiváló tervezőgárdájának jóvoltából, minden járműre tud tolatókamerát és biztonsági kamerát ajánlani.

A tolatókamera szükségszerűségéhez nem férhet kétség, gondoljunk csak egy félresikerült tolatásból adódó kár összegére. Egy lökhárító árának töredékéért felszerelhető a kamerarendszer és nem említettük a vagyonbiztonság mellett a személybiztonságot.

A speciális felépítmények, mint lakóautó, de mellette az ipari alkalmazások között például a kukásautó, mezőgazdasági járművek, homlokrakodók… kiemelt biztonságot kell, hogy élvezzenek használat közben.

 

 

A tolatáson túl is vannak elvárások, hiszen a Dometic kamerái több bemenettel rendelkeznek, kiegészítő modul használatával osztott képen több kamera képét tudják egyszerre megjeleníteni, ami egyes alkalmazásoknál elengedhetetlen.

 

 

Mindenre van megoldásunk és be is tudjuk szerelni. Önnek csak össze kell írnia, hogy milyen veszélyt rejtő zónák léteznek munkavégzés közben, vagy mire szükséges figyelni és mi segítünk kiválasztani a megfelelő kamerarendszert, legyen az nedves környezetben, porban, sárban, vagy rázkódásnak, ütésnek kitett helyen.

 

Minek kell megfelelni egy Dometic tolató, illetve kamerarendszernek?

Itt lehetne egy hosszú lista, hogy mit tudhat egy tolatókamera rendszer, de egyszerűsítem, ezt a listát Ön határozza meg, mi biztos, hogy megvalósítjuk.

 

 

 

 

A megfelelő rendszer kiépítésében segítünk, kérem, keresse munkatársunkat a 06 1 436 0 436 telefonszámon, vagy az info@duett.hu E-mail címen.