autós telefon kihangosító - Bury cc9048

Egy 2014-es Kúriai döntés alapján szabályszegésnek minősül az is, ha valaki azért nyomja meg a telefon gombját, mert elutasít egy beérkező hívást!

Beépítve, bruttó 0Ft-tól 

Automatikus Bluetooth kapcsolódás.
Egyszerre két telefonnal való csatlakozás a kihangosítóra (Multipoint).
MP3 zenelejátszás, A2DP profil támogatása.
Könnyű váltás kihangosítás és a telefon-használat között.
Hangvezérlő funkció támogatása.
Tökéletes hangminőség a jármű hangrendszernek köszönhetően.
Frissíthető szoftver.
Rádió némítás
Beépített saját hangvégfok

Bury cc9048 autós kihangosító szett

Mondhatjuk, hogy két legyet is leütünk egy csapásra, hiszen ez az autós telefon kihangosító nem csak a telefonbeszélgetést szólaltatja meg az autó gyári hangszóróján. Bluetooth A2DP megoldása lehetővé teszi, hogy a telefonon tárolt zenegyűjtemény vagy a youtube, illetve bármely zenemegosztó oldal hanganyagát az autó gyári zenerendszerén keresztül hallgathassuk.

Csatlakozhat a gyári hangrendszer AUX bemenetére, de ennek hiánya sem probléma. A BURY rendelkezik egy kétcsatornás saját hangvégfokozattal, ami megfelelő minőségben megszólaltatja a gyári hangszórókat.

Megjelenése – diszkrét. Egy esztétikus, kiméretű kezelőszervet kell csak elhelyezni az autó műszerfalán, úgy, hogy különleges mozdulat nélkül lehessen hozzáférni vezetés közben.

A telefont tarthatja zsebben, a kihangosító automatikusa kapcsolódik a gyújtás megjelenésekor, választhat opcionális telefontartót illetve telefontartó-töltőt.

Az autó beindításakor a kihangosító szett automatikusan kapcsolódik a beprogramozott telefon(ok)hoz. A kezelőegységen lévő gombok segítségével Ön fogadhatja, elutasíthatja a hívásokat, emelheti vagy csökkentheti a beszélgetés hangerejét és egyszerűen válthat a kihangosítás és a telefon használat között. A beszélgetés idejére a szett lenémíthatja a gyári autórádiót.

A Bury autós kihangosító egyszerre két telefont tud kezelni!

A végére hagytam a legfontosabb szolgáltatást, a frissíthető szoftvert. Mivel egy kihangosító beépítése hosszú távú megoldás, így a kihangosító szoftverének követnie kell az időről időre megjelenő új telefonok módosult szoftverét. Ha nem tennénk, akár két év alatt is elavulna a kapcsolódásért felelős program és állandó, bosszantó hibákkal küszködne a kihangosítás. A Bury frissíthető, így mindig kiváló kapcsolati és hangminőséggel szolgálja használóját.