META DEF COM3 motorkerékpár riasztó

Beépítve, bruttó 0Ft-tól 

- Kis méretű
- Kis fogyasztású (10 nap után áramfelvétele közelít a nullához!)
- Nem tartalmaz mozgó alkatrészt
- Kompakt kivitel
- Digitális emelésérzékelő (hossz- és keresztirányú)
- Gyújtásra riasztás
- Opcionális érzékelő bemenet (ülés, doboznyitás)
- Szabotázsvédelem
- Cseppálló, ugrókódos távkapcsoló
- Kódos vészkikapcsolás
- Riasztási memória
- Riasztáskor, ki- és bekapcsoláskor fény- és hangjelzés
- Passzív élesedésű motorblokkolás

 META m43 rablásgátló

Rövid leírás:

Riasztást vált ki a gyújtás megjelenése, a jármű billentése és elmozdítása, az oldaltámasz felhajtása, a tárolórekeszek nyitása. Riasztáskor fény és hangjelzéssel figyelmeztet és blokkolja a motor beindítását. Élesítése és hatástalanítása egy kisméretű, cseppálló távirányítóval történik. Ki és bekapcsoláskor fény és hangjelzéssel nyugtáz.

Az oldaltámasz és tárolórekesz figyelés feltételezi, hogy ezen pontok nyitásérzékelővel vannak ellátva.

A DEF COM3 motorkerékpár riasztó rendkívül kis kompakt méretével kiválóan illeszkedik szinte minden típushoz. Vízvédett kivitele óriási segítség a beszerelhetőség szempontjából. Akkumulátorkímélő megoldása miatt éles állapotban a készülék a nyugalmi helyzetet érzékelve egy „alvó állapotba” helyezi magát, amikor az áramfelvétele pár mA értékre zuhan, de védelmi funkcióját a figyelést így is ellátja. Kisméretű cseppálló távirányítója jól kezelhető és beleillik a motoros, speciális körülmények közti használatba.

A motorkerékpárok szerelhetősége, védhető pontjainak száma típusonként különböző, ezért a testre szabott védelem kialakítása mindig egyéni megbeszélést igényel. Kérem, keresse munkatársunkat a 436-0-436 telefonszámon.

Meta DEF motor riasztó

motorkerékpár riasztó

motor riasztó beszerelés

Amennyiben kérdése lenne vagy termékünk, szolgáltatásunk elnyerte tetszését és időpontot egyeztetne, kérem, keresse munkatársunkat a 061 436 0 436 telefonszámon.