KEYLESS autóriasztó – rablásgátló

Beépítve, bruttó 149.900Ft-tól 

- Csomag- és motortér nyitásérzékelés
- Ultrahangos belsőtér figyelés
- Riasztáskor fényjelzés
- Riasztáskor hangjelzés, kürttel
- Motorblokkolás (önindító)
- Rablásgátlás
- Másodlagos azonosítás
- Gyújtásfigyelés
- Bővíthető opcionális modulokkal (emelés, radar, GSM/GPS…)
- LED visszajelző
- CAN-bus rendszerű gépjárművekkel kompatibilis
- Keyless Go kompatibilis

Keyless GO immobiliser

A magasabb autóvédelem szint eléréséhez egy olyan autóriasztót ajánlunk, ami védi az összes ajtó, csomag-, és motortér nyitását, a belső tér változását és rablásgátló funkcióval is fel van vértezve.  Az autó nyitása, zárása az autó saját közelítőkártyájával, kulcsával történik, ami aktiválja illetve kikapcsolja az autóriasztót. A motor beindítása után a használónak azonosítania kell magát egy egyedi megoldással, mint például egy rejtett gomb megnyomásával. Ha ezt nem teszi, elindul a rablásgátló funkció és az autó egy perc múlva leáll.

Ebben az esetben, ha átsugározzák az autó nyitókódját, az autó kinyit, de indítani már nem lehet, hiszen a beindításhoz ismerni kell a másodlagos azonosítás módját. Ennél az autóvédelem megoldásnál egyéb autófeltörési megoldás esetében is az autó riasztani fog, mint például ajtófeltörés, üvegtörés…

A rendszer kiegészíthető GSM átjelzővel, ami értesíti a tulajdonost egy esetleges lopási kísérletről, GPS moduljának köszönhetően a jármű pillanatnyi pozíciója is lekéredzhető és térképen megjeleníthető.