Közelítőkártyás rablásgátló-immobiliser

 

Beépítve, bruttó 0Ft-tól 

- Immobiliser funkció
- Rablásgátló funkció
- Kétpontos blokkolás
- 2db kódkulcs
- Mesterkulcs
- Elemkímélő üzemmód
- Kényelmes kezelés
- LED visszajelző
- Szervizállapot
- Fény és hangjelzés
- Diagnosztikai csatlakozó (OBD) védelem

Meta m43 immobiliser rablásgátló

Rövid leírás

META M43 immobiliser, rablásgátlóA jármű használójának magánál kell tartania egy kisméretű kódkártyát. A kártya lehet a zsebben, lehet a táskában, de legyen az autóban a tulajdonosnál.

- Ha a kártya az autó közelben van, az autó indítható, használható.
- Ha a közelítőkártya nincs az autó közelében, a motor nem indítható.
- Ha a kártya eltávolodik a járó motorú autótól, az autó motorja két percen belül leáll.

Hogyan működik

MinőségA jármű használójának magánál kell tartania egy kisméretű kódkártyát. A kártya lehet a zsebben, lehet a táskában, de legyen az autóban a tulajdonosnál.

- Ha a kártya az autó közelben van, az autó indítható, használható.
- Ha a közelítőkártya nincs az autó közelében, a motor nem indítható.
- Ha a kártya eltávolodik a járó motorú autótól, az autó motorja két percen belül leáll.

A közelítőkártya használata nem jár semmiféle kényelmetlenséggel, kellemetlenséggel, csak zsebben kell tartani és az autó minden szituációban védett.

A közelítőkártya mozgásérzékelővel van ellátva, használaton kívül, mozgás hiányában az áramköre alvó üzemmódba vált, amikor energiafogyasztása mérhetetlenül alacsony szintet ér el, így kíméli a működéséhez szükséges elemet.

A rendszerhez jár egy biztonsági kulcs. Ennek a biztonsági kulcsnak segítségével lehet kikapcsolni, szervizállapotba tenni a védelmi rendszert és ezzel a kulccsal lehet beindítani a járművet, ha a közelítőkártya elveszett, megsérült vagy lemerült az eleme.

A rablásgátló megvédi az autót:
- Ha a járművezetőt valami indokkal kiszállítják a járműből, például piros lámpánál belekoccannak az autó hátuljába. A sofőr kiszáll, hogy megnézze mi történt, majd mögötte beugrik valaki az autóba és elhajt.
- Ha a tulajdonos kiszáll, hogy bezárja a kert vagy garázskaput, valaki beugrik a járó motorú autóba és elhajt.
- Ha ellopják az autó kulcsait az öltözőszekrényből, otthonról vagy az íróasztalról.

Plusz

Ma már minden járműben megtalálható a diagnosztikai csatlakozó (OBD), melyen keresztül megfelelő szoftverrel elérhető a jármű minden elektromos összetevője, sok esetben az elektromos kézifék, elektromos kormányzár, a gyári immobiliser és gyári autóriasztó. Ezek régen remek kiegészítői voltak egy egyszerű autóriasztónak, ma számos jármű esetében az OBD csatlakozón keresztül támadhatók.

Minden védelmi csomagunk része a diagnosztikai csatlakozó kommunikációs vonalának tiltása, hogy a jármű tulajdonosának engedélye és tudta nélkül illetéktelen személy ne férhessen hozzá a jármű komputeréhez, azon semmiféle változtatást beállítást ne eszközölhessen.

Műszaki háttér

A rablásgátló-immobilisert a jármű felszereltségének és elektromos hálózatának megfelelően választjuk ki, lehet analóg és CAN-bus rendszerű, élesítése, hatástalanítása a közelítőkártyával történik.
Márkáját tekintve lehet META, Incarblue, mindkét gyártó a biztonságtechnikai gyártók legjobbja, termékeik rendelkeznek a törvény által előírt bevizsgálásokkal, megfelelőséggel.

Az általunk szerelt termékek és az általunk végzett szakmunka nem érinti a jármű garanciáját.