APPLE CarPlay és Android Autó a vezetéscentrikus telefontükrözés

Csatlakozz vezetékkel vagy vezeték nélkül telefonoddal az autó fejegységéhez és kezeld a telefon funkcióit érintőképernyővel.

Hallgasd kedvenc zenéidet a telefonról, vagy a telefonon keresztül bármelyik online szolgáltatótól az autó hangrendszerén.

Telefonálj biztonságosan kihangsítva.

Navigálj akár a Waze segítségével a 7 inc-es kijelzőn.

Cserélhető-e a gyári rádió?

A legtöbb autó esetében igen a válasz. Szükség lehet egy olyan keretre, ami a gyári rádió formáját szabványossá teszi. Ha vannak a kormányon olyan gombok, amikkel a gyári rádiót távirányította, nem kell lemondanod róla, van modul, ami csatolja a gyári gombokat az új rádióhoz.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, küld el az autó típusát, évjáratát és egy fotót a jelenlegi autórádióról az info@duett.hu címre és pontosíthatjuk, hogy milyen költségekkel járna egy ráncfelvarrás az autó szórakoztató rendszerében.

autó HiFi

Nincs könnyű dolgom ezzel a menüponttal, ezt nem lehet leírni és nem is lehet elolvasni, hiszen ez hangzás, amit tapasztalni kell. Szerepeltethetünk itt csodálatos autórádiókat és hangszórókat, erősítőt, mélyládát, hangprocesszort és írhatok róla fellengzős mondatokat - színezetlen, nyílt tiszta hang, részletgazdag megszólalás, kiváló ár/érték arány - de nem teszem, kérem, ha Önnek baja van az autó gyári hangrendszerével, vagy szeretne egy sokkal jobbat, nagyobb tudásút, látogasson el hozzánk és mi segítünk.

 

Miért szoktak minket megkeresni?

Az autó gyári hangrendszere nem tud olyan szolgáltatásokat, mint például az USB csatlakoztatási lehetőség, Bluetooth kapcsolat, AUX bemenet, tolatókamera, navigáció…

Az esetek többségében a hiányolt funkcióval ki tudjuk egészíteni a gyári hangrendszert. Sajnos a gyárilag beépített autórádió (fejegység) pontos típusa nem meghatározható ránézésre és az autó adataiból sem derül ki egyértelműen, hogy azt az Alpine vagy Clarion, Delco, Harman Kardon, Bose… gyártotta. Ugyan úgy néznek ki, de egy bővítőmodul szempontjából nagy különbségek tapasztalhatók, így nem kerülhető el egy személyes találkozó. Ön ellátogat hozzánk és munkatársunk segít pontosítani az autó gyári rendszerét, meghatározza az igénynek megfelelő kiegészítő modulok pontos típusát és a várható költségeket.

 

Az autó gyári hangrendszere gyengébb hangminőséget képvisel.

Sokan keresnek minket, mert az autó hangzása alulmarad az elvárásnak és szeretnének hangszórót cserélni vagy fejegységet, szívesen kiegészítenék mélysugárzóval vagy bármivel, ami segít.

A hangzásról lehet beszélgetni, de száz szónál is többet ér a meghallgatás. Ön elfárad hozzánk és kedvenc zeneszámait meghallgatva mi behatároljuk a hangzás hibáit és segítünk a helyes út kiválasztásában.

 

Miből gondolom, hogy tudunk segíteni?

1983-óta meghatározó tevékenységünk az autó HiFi. Törzstagjai voltunk az IASCA versenyeinek, alapítótagjai voltunk a HASCA szövetségnek és alapítói, vezetői, bírái voltunk a HUMMA egyesületnek, oszlopos tagként, alapítóként részt vettünk az EMMA európai szövetségben és versenyein és ma is tagjai vagyunk a Pioneer Tuning Műhely hálózatnak. Bár ezek csak szavak és jól hangzó szavak, de remélem, hogy ilyen nívós helyeken tanultunk is nem csak szerepeltünk és, ha tanultunk, akkor ezt szeretnénk kamatoztatni az Ön kényelmének érdekében.

Az autó HiFi nem az a menüpont, ahol akciós és sokat ígérő termékeket szeretnénk reklámozni,erre már léteznek weblapok, shopok.

A mi küldetésünk, hogy a végeláthatatlan kínálatból azokat az összetevőket ajánljuk Önnek, amitől az autó szórakoztató rendszere betölti ezt az elnevezést, az elérhető legjobb hangzással és a kívánt szolgáltatásokkal tegye élménnyé az autóban töltött időt.

A mi küldetésünk, hogy azt ajánljuk, amire Önnek szüksége van, tévutak és fölösleges kiadások nélkül, olyan termékeket, amik éveken át megbízhatóan teszik dolgukat.

 

New Duett Kft.

New Duett Kft.