New Duett Kft.
Biztonságtechnika, kényelem és autós extrák
 
 
Kezdőlap Kapcsolat Ketachigai quality - nem csak jobbnak lenni, hanem egy nagyságrenddel jobbnak /ALPINE/
 
  New Duett Kft.

MikiDoki Kütyüdoki
Járművédelmi rendszerek, megoldások Biztonságtecnika
 · Blue16 rendszer
 · védelmi csomagok
 · autóriasztó
 · CAN-bus technológia
 · autó specifikus riasztó
 · motorkerékpár riasztó
 · rablásgátló
 · garázsvédelem
     - lakóautó
     - lakókocsi
     - utánfutó
     - hajó
 · GSM Pager, átjelző
 · egyéb védelem
 · nyestriasztó
 · távkapcsoló javítás
 
 · kormányzár
 · sebességváltó zár
 · jelölés, gravírozás

Kényelmi berendezések, autós extrák Kényelem
 · Autótakaró
 · Jármű akkumulátor
 · DRL - nappali fény
 · motorfűtés
 · GSM távkapcsoló
 · központi zár
 · elektromos ablak
 · ülésfűtés
 · GSM kihangosító
 · tempomat
 · tolatóradar
 · tolató kamera
 · traffipax jelző
 · LED technológia
 · Klímatisztítás
     szagtalanítás
     fertőtlenítés

WAECO hűtőládák WAECO hűtőládák
 · piknik ládák
 · autós boxok
 · profi ládák

Minden, ami kellemessé teszi az autózást Szórakoztatás
 · autó HiFi
     - fejegység
     - hangszóró
     - erősítő
 · multimédia
     - TV, DVB-T, DVD
     - ;MP3, WMA, AAC
     - monitor
     - iPod, iPhone, iPad
 · MP3 adapter
     - AUX
     - iPod, iPhone, iPad
     - USB, SD
     - Bluetooth, A2DP
 · gyári rádióhoz
     - tolatókamera
     - DVD, TV, DVB-T
     - MP3, iPod, iPhone

GPS készülékek, navigációs rendszerek Navigáció, GPS
 · gpslap.hu

Készülékjavítás, szoftverfrissítés, GPS felkészítés Szerviz
 · autórádió javítás
 · gyári rádió javítás
 · távkapcsoló javítás
 · GPS felkészítés

Technikai segítség partnereinknek Partnereknek

Kapcsolat Kapcsolat
 · elérhetőség
 · üzenet
 · térkép
 · nyitva tartás

T R A F F I P A X

1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet
(A jogszabály mai napon (2015.III.5.) hatályos állapota)
a közúti közlekedés szabályairól

A közlekedésben résztvevőkre vonatkozó általános rendelkezések

3. §, (3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát.

 

A sebességmérő előjelző hazánkban nem tiltott, de megítélése országonként változó. Külföldi útja előtt tájékozódjon, hogy az út során érintett országokban használható és birtokolható ilyen eszköz!
A gyártó és a forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért.

A sebességmérő előjelző olyan eszköz, ami jelenleg hazánkban nem tiltott, birtoklása nem ütközik törvénybe, de nem jogosít fel a sebességhatárok túllépésére, nem tanít meg vezetni, és nem javítja sem az útviszonyokat sem a reakcióidőnket. Ez csak egy eszköz, ami figyelmeztet arra, hogy könnyedebben értelmeztünk egy szabályt, és lehetőséget ad arra, hogy ezt időben korrigálhassuk, felelősségre vonás nélkül. A szabályok betartása életet ment, a statisztikák szerint azok életét, akik ártatlanok voltak a baleset bekövetkezésében.

KIO sebességmérő előjelző KIO sebességmérő előjelző KIO sebességmérő előjelző

 

KIYO D LITE4
multifunkciós parkolósegéd berendezés

A KIO tolatóradar óriási előnye társaival szemben a beszerelése. Míg a tolatóradarok szenzorai az autó lökhárítójában helyezkednek el a tökéletes lefedettség érdekében, a KIO a rendszámtábla tartóba szereli az érzékelőket. Az általa lefedett terület bár kisebb, mint a tipikusan négy fejes tolatóradarok esetében, de ennél a megoldásnál nem kell lökhárítót fúrni. A KIYO D LITE képes a közelebbi (kb. 10 cm-re lévő) tárgyak közeledtét is jelezni. Előjelez tehát minden, az autó mögött lévő tárgyat, de ebben a menüpontban egy másik tulajdonságát emelném ki, amelyet teljes tökéletességgel ellát.

A KIO D LITE4 nagy biztonsággal jelez a nyílt 904nm-es hullámhosszon működő rendőrségi lézeres sebességmérő berendezések jelének észlelésekor. Természetesen a készülék frissíthetőségének köszönhetően, felkészült a 2015-ös, új mérők detektálására, amelyet KKEP - Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont, vagy ARH CAM-S1 néven ismerhetünk. A KKEP része a VÉDA Közúti Intelligens Kamerahálózatnak.

A KIO D LITE4 esetében is a gyártó nagy gondot fordít a beépíthetőségre és az autó esztétikai megjelenésének megtartására. Gyári ajánlásként, a szett tartalmaz egy rendszámtartó keretet, amelybe beleintegrálja a szenzorokat. Az extra kisméretű szenzorok a keretből kiszedhetők, adott esetben az autó egyéb részeire is szerelhetők a konzolos kiképzésnek köszönhetően.

A készülék működéséről, beépíthetőségéről, szoftveres naprakészségéről érdeklődjön munkatársunknál személyesen, vagy a 436-0-436 telefonszámon.

 

VÉDA-ról

Több mint kétéves előkészítés után már tesztelik a közutakon azokat az intelligens kamerákat, amelyeket a már-már tudományos-fantasztikus filmet idéző, Európában egyedülálló, intelligens közlekedés-ellenőrzési hálózat elemeiként helyeznek üzembe közútjainkon 2015 végéig. A VÉDA Közúti Intelligens Kamerahálózat elnevezésű projekt hazai és uniós forrásokat is felhasználó beruházással, a Belügyminisztérium, az ORFK és a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala konzorciumának megvalósításában kezd üzemelni.

Első lépcsőben 160 db változtatható helyű, komplex ellenőrzési pont (KKEP) lép működésbe. Ezek az eszközök nemcsak a járművek sebességét képesek mérni, hanem forgalmat is tudnak számlálni. A torlódásról jelzéseket továbbítanak, valamint egy rendszámfelismerő modullal összekapcsolva a jogsértésekről szóló információt is azonnal eljuttatja a központba. Az év első felében üzembe álló 160 automata kamera a második lépésben további funkciókkal bővül: tilos jelzésen áthajtás, záróvonal átlépés, a kötelező haladási irány megszegése, a behajtási tilalom megszegése, valamint a buszsávban és a leállósávban való közlekedés. Megjárják azok is, akik kihangosító nélkül telefonálnak, vagy nem kapcsolják be a biztonsági övüket, a rendszámfelismerés alapján pedig az is lebukik, akinek lejárt a műszakija, vagy nincs befizetve a kötelező felelősségbiztosítása.

A harmadik negyedévtől országszerte 365 hasonló automata kamerát telepítenek a közúthálózat 126 olyan pontjára, amelyet a közlekedésbiztonsági szakemberek balesetveszélyesnek ítélnek meg. A kamerákat a központi közlekedésbiztonsági automatizált feldolgozó és információs rendszer (KAFIR) köti majd össze a kiszolgáló alrendszerekkel, például a gépjármű-nyilvántartási vagy a körözési adatbázissal. Ezek egy részét közlekedési lámpákhoz telepítik, úgyhogy a túlzott tempó mellett kapásból a piroson áthajtásért is érkezhet büntetés.

 

Részletekről és felmerülő kérdéseivel kérem, érdeklődjön munkatársunknál!

- hogy a keresők is megtaláljanak:
Trafipax előjelző, traffipax előjelző, lézerzavaró, lézer zavaró, lézer blokkoló, KIO, sebességmérő, sebesség mérő, radar előjelző, gyorshajtás, sebességtúllépés, sebesség túllépés
Beszerelés, riasztószerelés, beépítés, riasztóbolt, autóriasztó bolt, szaküzlet

 
 

F e l m e r ü l ő  k é r d é s e i v e l ,  k é r e m  k e r e s s e  m u n k a t á r s u n k a t !
New Duett Kft.         1037 Budapest, Bojtár u. 44.         Tel.:  436-0-436         E-mail:  info@duett.hu         WEB:  www.duett.hu
|Jogi közlemény|  Bemutatkozás - Cégadatok|