Dolgozz velünk

Felvételt hirdetünk szerelő munkakörre. A munka jellege megkívánja az autós műszaki érdeklődést, az elektromos, elektronikus ismereteket és legalább „B” kategóriás jogosítványt.

Jelentkezésedet a munkatars@duett.hu e-mail címre várjuk. Küldj önéletrajzot, fotót és írj le mindent magadról.

Kérlek, tájékozódj a meghirdetett munkakörről, cégünk tevékenységéről, hogy a személyes találkozó alkalmával mindketten értelmes és jövőbe mutató kérdéseket tehessünk fel egymásnak.

Rólunk:

A New Duett Kft. autó biztonságtechnikával és kényelmi kiegészítők beépítésével, forgalmazásával foglalkozik már több mint harminc éve. Munkatársaink többsége minimum húsz éve itt dolgozik, ebből gondoljuk, hogy a körülményeink megfelelőek és az általunk végzett munka érdekes. Az előjegyzésünk általában meghaladja a három hetet, szóval munkánk van szerencsére, amit a magunkkal szemben támasztott magas szakmai követelménynek és az általunk forgalmazott termékek minőségének tulajdonítunk.

Csapatban dolgozunk, csapatjátékost várunk. Mivel általában a legújabb és legjobb autók jönnek el hozzánk, olyan munkatársat keresünk, aki nyitott az újra, a kihívásra, szereti a fejlődést, amihez minden segítséget megadunk.

Nem várjuk el a szakirányú végzettséget! Nincs is ilyen, sehol nem képeznek riasztószerelőt, de elvárjuk, hogy elektronikai ismeretekkel rendelkezz, fejlődj és szeresd azt, amit csinálsz. Nem tanítjuk meg, hogy mi az a dióda és mi az a relé és a CAN-bus, de megtanulhatod, hogy hogyan alkalmazd a gyakorlatban, tehát kell az alapismeret, a többi rád ragad, ha érdekel.

Elvárjuk, hogy önállóan tudj dolgozni, dönteni, tarts rendet magad körül és az elérhető legmagasabb minőségben dolgozz. Elvárjuk, hogy ismerj minden terméket és eszközt, amit szerelünk, forgalmazunk, elvárjuk, hogy szakemberré válj ebben a szűk tevékenységben.

Ez egy valós munkahely, itt mindenki be van jelentve és fizetünk utána minden járulékot. Van szabadság, betegállomány, munkaruha, szerszám, étkező, öltöző… és van munka.

Munkaidőnk, hétköznap 8:00-tól 17:00-ig tart, nem szeretjük a túlórát és a hétvégi munkát.

Szeretettel várunk, ha szereted az autókat, az elektronikai kütyüket és a szó szoros értelmében vett szakmunkát.

New Duett Kft.

Duett autóriasztó szerelés budapest

autóhifi beszerelés ár

Duett autórádió beszerelés

autóriasztó bekötése