Dolgozz velünk!

Felvételt hirdetünk munkafelvevő állásra. Feladata az ügyfelek tájékoztatása, időpontkezelés, munkafelvétel és az ezzel járó adminisztráció.

Jelentkezésedet a munkatars@duett.hu e-mail címre várjuk. Küldj önéletrajzot, fotót és írj le mindent magadról.

Kérlek, tájékozódj a meghirdetett munkakörről, cégünk tevékenységéről, hogy a személyes találkozó alkalmával mindketten értelmes és jövőbe mutató kérdéseket tehessünk fel egymásnak.

Cégünk életének az egyik meghatározó pontja a munkafelvétel. Kisvállalkozás révén nálunk nincsenek titulusok, de amolyan középvezetői állás. Műszaki vénájú, szakirányban jártas, nyitott embert igényel, aki teljes mértékben átlátja tevékenységünket és megfelelő szervezési képességgel rendelkezik. Természetesen nem elsőre várjuk el mindezt, van próbaidő, betanulás és ehhez minden segítséget megadunk, de elvárjuk a nyitottságot és az igyekezetet a betanulás során.

Feladata az ügyfelek tájékoztatása személyesen, telefonon és e-mailben, kapcsolattartás meglévő és visszatérő partnereinkkel. A munkafelvevő kezeli az előjegyzésben az időpontokat és ő veszi fel a munkát, ő írja meg az elején a munkalapot és a végén a számlát. Felelőségteljes munka, hiszen rajta múlik az ügyfeleink elégedettsége, a napi munka szervezése és jelentős részben szervizünk sikere, megítélése.

A feladatkört két ember látja el nálunk segítve egymás munkáját teljes mértékben együttműködve. Munkája során az alapvető számítógépkezelés szükségszerű, de ez kimerül a Word, Excel, Internet és Outlook használatában. Idegennyelv ismerete nem elvárás, de örülünk, ha általános kommunikációs szinten beszél valamely világnyelvet.
Nem szükséges műszaki végzettség, de a műszaki érdeklődés természetesen alapfeltétel.

Rólunk:

A New Duett Kft. autó biztonságtechnikával és kényelmi kiegészítők beépítésével, forgalmazásával foglalkozik már több mint harminc éve. Munkatársaink többsége minimum húsz éve itt dolgozik, ebből gondoljuk, hogy a körülményeink megfelelőek és az általunk végzett munka érdekes. Az előjegyzésünk általában meghaladja a három hetet, szóval munkánk van szerencsére, amit a magunkkal szemben támasztott magas szakmai követelménynek és az általunk forgalmazott termékek minőségének tulajdonítunk. Csapatban dolgozunk, csapatjátékost várunk.

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy az általunk végzett munka és szolgáltatás kifogástalan legyen. Megteremtünk mindent, hogy munkánk, munkavégzésünk a lehető legjobb körülmények között történjen, ehhez megadunk minden tárgyi eszközt és segítséget. Úgy véljük, hogy a munka szükségszerű, de végezzük úgy, ahogy a legkényelmesebb, hiszen életünk jelentős részét a munkahelyen töltjük.

A New Duett Kft. egy valós munkahely, itt mindenki be van jelentve és fizetünk utána minden járulékot. Van szabadság, betegállomány, munkaruha, szerszám, étkező, öltöző… és van munka.

Munkaidőnk, hétköznap 8:00-tól 17:00-ig tart, nem szeretjük a túlórát és a hétvégi munkát.

Ahogy már fentebb írtam ez itt egy csapat és csapatjátékost várunk hosszú távra.

New Duett Kft.

duett_1

duett_3

duett_2

duett_4