Traffipax előjelzők

1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet
(A jogszabály mai napon (2015.III.5.) hatályos állapota)
a közúti közlekedés szabályairól

A közlekedésben résztvevőkre vonatkozó általános rendelkezések

3. §, (3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát.

A sebességmérő, traffipax előjelző hazánkban nem tiltott, de megítélése országonként változó.Külföldi útja előtt tájékozódjon, hogy az út során érintett országokban használható és birtokolható ilyen eszköz!
A gyártó és a forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért.

A traffipax előjelző olyan eszköz, ami jelenleg hazánkban nem tiltott, birtoklása nem ütközik törvénybe, de nem jogosít fel a sebességhatárok túllépésére, nem tanít meg vezetni, és nem javítja sem az útviszonyokat sem a reakcióidőnket. Ez csak egy eszköz, ami figyelmeztet arra, hogy könnyedebben értelmeztünk egy szabályt, és lehetőséget ad arra, hogy ezt időben korrigálhassuk, felelősségre vonás nélkül.

A szabályok betartása életet ment, a statisztikák szerint azok életét, akik ártatlanok voltak a baleset bekövetkezésében.

A hazánkban hivatalosan forgalomba hozható, és legálisan használható detektorokról, azok pontos, napra kész működéséről, frissítési lehetőségéről kérje kollegáink tájékoztatását a 436-0-436 telefonszámon vagy személyesen telephelyünkön.

VÉDA

A VÉDA Közúti Intelligens Kamerahálózat kiépítésére irányuló projekt 2015. december 31-ével lezárult, a mérések 2015. március 26-tól már joghatással járnak.
(police.hu)

traffipax előjelző

Amennyiben kérdése lenne vagy termékünk, szolgáltatásunk elnyerte tetszését és időpontot egyeztetne, kérem, keresse munkatársunkat a 061 436 0 436 telefonszámon.