Távirányító javítás, felújítás

Tisztelt Érdeklődő!

A távkapcsoló javítása általában megvárható, de bejelentkezést igényel a torlódások elkerülése végett. Kérem, időpont egyeztetés miatt keresse munkatársaimat a 06 1 436 0 436 telefonszámon, vagy az info@duett.hu e-mail címen.

Köszönjük. 

 

A gyári kulcs és a beleépített távkapcsoló a sok használattól hamar öregszik, a kapcsolók, gumialkatrészek elhasználódnak, a márkaszerviz ezen általában nem tud segíteni. Tudnak új kulcsot rendelni, de annak ára nem arányos a hibával, hiszen egy pohár tej miatt kellene megvásárolni egy egész tehenet. Utánajártunk és feltöltöttük a raktárt a legkeresettebb alkatrészekkel és felvettük a kapcsolatot olyan gyártókkal, akik rövid határidővel küldik a kurrensebb darabokat.

Vállaljuk gyári kulcsba épített távirányító javítását és cserélünk szinte minden típusú házat, gumit, alkatrészt.

Jellemző hibák:

- Lemerült az elem
- Letört az elemtartó, elkorrodált az érintkezés
- Tönkrement, kiesett, eltört a mikrokapcsoló
- Meghibásodott az áramkör
- Elöregedett, elveszett, elszakadt gumirészek
- Eltört a műanyag ház

autós távkapcsoló javítás

 

A megfelelő termék kiválasztása sok esetben bonyolult, a kívülről ugyanolyannak látszó kulcsfej, belülről évjáratonként változhat, ezért kollegánk a 436-0-436 telefonszámon segít a választásban.

A távkapcsoló felépítése, tanácsaink, tapasztalatunk:

A gyári kulcsba épített távkapcsoló részei, a műanyag ház, a kulcsszár, az elektronika és az immobilser kapszula. Ahhoz, felújítsuk és javítani tudjuk, ezekre mind szükség van. Sajnos sokszor előfordul, hogy a már szétszedett távkapcsolóból kiesik az immobiliser kis fekete kapszulája, ami ránézésre egy semmitmondó műanyagdarabnak tűnik, de nem az. A kapszula az autóhoz hangolt azonosító jelet szolgáltatja utólag nem pótolható, csak a márkaszerviz tudja rendelni és újra tanítani az autónak. Enélkül a jármű nem indítható.

Gyakori hiba, amikor avatatlan kéz szedi szét a távkapcsolót, hogy a feszegetésre használt csavarhúzó észrevétlenül bár, de megcsúszik és a bent lapuló elektronika ezt megsínyli. Az áramköri lap felületszerelt nagyon apró alkatrészekből áll, amit könnyedén leszakít a csavarhúzó, ezért aki nem járatos a szétszerelésben, inkább bízza szakemberre még az elem cseréjét is.

Az elemcsere aztán nem tűnik komoly kihívásnak – de, sok esetben az. Az előbb említett szétszereléssel komolyabb anyagi befektetés elé állíthatjuk magunkat. Nagyon nem mindegy, hogy hol cseréltetjük az elemet. Rendszeresen találkozunk azzal a ténnyel, hogy két elemcsere után érkezik hozzánk az Ügyfél, mondván a távkapcsolója „zárlatos”, mert hamar lemerül az eleme, ezt mondta az órás vagy a benzinkutas. Nem zárlatos, ha az lenne, nem működne. Nincs olyan alkatrész, ami fölöslegesen lapulna a távkapcsoló sarkában zárlatosan és minden működne tovább, csak ő zabálná az elemet.
A hiba oka, hogy olyan helyen cserélték, ahol az elem már lehet, hogy egy éve lapult a polcon, ahol nem sűrűn vásárolnak ilyet és a felépítéséből adódóan önkisülése miatt már egy közel sem teljes értékű darab kerül a távkapcsolóba.
Nálunk és a hasonló boltokban, szervizekben nem időzik sokat, mivel mi sokat használunk, nálunk mindig friss, mint a piacon a zöldség. Egy teljes értékű elemmel mindig megjavul az a fránya zárlat, ráadásul ugyan annyiért vagy esetenként még olcsóbban is, hiszen nagy felhasználóként mi is olcsóbban vásároljuk.

Jó tudni:

- A távirányító javítás, házcsere általában megvárható, de a torlódás elkerülése végett kérem, hívja kollégánkat a 436-0-436 telefonszámon.
- A házcsere többnyire egyszerű feladat, de van olyan is, amikor nagy rutint igényel a szétszerelés az elektronika megsértése nélkül, ezért nem ajánljuk, hogy otthon elvégezze a feladatot. A ház cseréjéért általában nem számítunk fel munkadíjat, ez legyen a mi reklámunk.
- A hibás távirányító javítása után lehet, hogy újra kell tanítani a járműnek azt, ezt nem mindig lehet elvégezni, van olyan autótípus, aminél csak márkaszerviz tudja, gyári komputer szükséges hozzá.
- Az általunk kínált házak nem tartalmazzák az elektronikát és nem tartalmazzák az immobiliser kapszulát, a kulcsszárat.
- Egyes típusoknál előfordulhat, hogy a ház cseréjekor a kulcsszáron is szükséges alakítani vagy új kulcsot másoltatni kulcsmásolónál.

Mielőtt vásárolna kérem, érdeklődjön kollegánknál, aki segít kiválasztani a megfelelő tokot, tájékoztatja Önt a távírányító javítás és/vagy csere várható költségéről, illetve raktárkészletünk állapotáról.

Kötelező, leírandó dolgok: Az általunk kínált egységek részben gyári alkatrészek, részben után gyártott, általunk tesztelt kiváló minőségű termékek. Az után gyártott alkatrészek nem tartalmaznak gyári logót, a lapunkon használt márkanevek, logók csak az azonosítás célját szolgálják, a szerzői jog továbbra is a jogtulajdonosokat illeti.

távirányító szerviz

távirányító javítás

távkapcsoló javítás