GSM - telefon kihangosító

Jellemzők

- Kihangosítja a beszélgetést
- Beolvassa telefonkönyvet
- Kényelmes
- Biztonságos
- Megfelel a KRESZ előírásainak
- Több telefont kezel
- Navigálhat
- Hallgathatunk zenét
- Lehet része a rádiónak

Gsm kihangosító másképp

Több megoldás is létezhet, kisebb nehézségek árán, fittyet hányva testünk adottságainak, vállal a fülünkhöz szorított telefonnal kissé megdőlve kukucskálhatunk ki az ablaktörlő lapát fölött, és több apró egyenes szakaszból próbáljuk meg összerakni a kanyart. Használhatunk vezetékes fülhallgatót vagy Bluetooth fülest. Ez olcsó és praktikus megoldás, feltéve, ha nem zavar a lelógó összecsomózódó vezeték, illetve mindig fel van töltve a füles akkumulátora. Legjobb megoldás, ha beépíttetünk egy autós kihangosító szettet, ami a legjobb minőségben közvetíti beszélgetésünket, és egyes szettek esetén rendkívüli szolgáltatásokkal kényeztet.

Nagyon fontos a választás előtt, hogy meggyőződjünk, arról, hogy a kiválasztott autós kihangosító  szett kompatibilis telefonunkkal. Furcsán hangzik, de sajnos igaz, hogy Bluetooth és Bluetooth nem mindig kapcsolódik. Bár szabvány, mégis előfordul, hogy egyes telefon kihangosító nem kezeli, vagy nem rendesen kezeli a telefont. Néha nem ismeri fel, néha leszakad beszélgetés közben, néha visszhangos… A választás előtt, tájékozódjon a kompatibilitásról, vagy ha van lehetőség próbálja ki a két készüléket együtt.

Ma már nem csak a telefonbeszélgetést szólaltathatja meg a telefon kihangosító szett. Fogadhat zenét a telefon memóriájából, USB eszközről vagy memóriakártyáról. Lehet saját kijelzője, és lehet része egy multimédiás fejegységnek vagy hordozható navigációs készüléknek. A lehetőségek szerteágazók, ezért a vásárlás előtt szívesen segítünk, hogy Ön a legkedvezőbb megoldást választhassa.

Mit tudhat egy autós kihangosító szett, a kihangosításon kívül?

Beolashatja a telefon kapcsolatait, és azt egy esztétikus kijelzőn megjelenítve tájékoztathat minket a hívó félről, valamint kereshetünk a kapcsolatok között, és elindíthatjuk a hívást.

Kezelhet több mobiltelefont, hiszen sokan vagyunk, akik két telefonnal éljük az életünket, természetes, hogy ugyan azon a kihangosítón szeretnénk használni.

Lehet vele navigálni. Azaz a navigációs készülékek nagyobb modelljei tartalmaznak Bluetooth egységet. Például a Garmin készülékein fogadhatunk vagy kezdeményezhetünk hívást, beolvasott telefonkönyvünkből érintőképernyőn kereshetünk kapcsolatot, olvashatunk vagy írhatunk rajta SMS-t. A navigáció adta lehetőség, hogy a POI (érdekes pontok) adatbázisból egy gombnyomásra hívhatjuk a kiválasztott helyet (éttermet, szállodát, orvosi ügyeletet).

Hallgathatunk rajta zenét

Egyre több telefonkészülék alkalmas arra, hogy a rajta tárolt zenei anyagot Bluetooth-on keresztül kicsatolja. A telefon szettek között is egyre több van, amely ezt a szolgáltatást támogatja, és a telefon zenetárát megszólaltatja az autó hangszóróin.

A Parrot még nagyobbat gondolt, és a PARROT autós kihangosító funkción kívül megoldotta, hogy a telefonról, valamint SD kártyáról, USB-ről, iPod-ról és bármilyen szabványos hangkimenettel rendelkező eszközről megszólalhasson a zene az autó audió rendszerén.

Lehet része egy multimédiás fejegységnek. Az autóba szerelhető régen autórádiónak nevezett készülékek tudása és szolgáltatásaik oly mértékben nőttek, hogy lassan nevet kellett változtatni. Így lett az autórádióból multimédiás fejegység. Multimédiás, mert tartalmaz egy 5-7 inc képátlójú kijelzőt, és azon megjeleníthet navigációt, DVD-ről filmet, iPod / iPohone kezelőfelületet… és a Bluetooth kihangosító modul segítségével a telefon menürendszerét.

Érintőképernyőről kereshetünk a telefonkönyvben, kezdeményezhetünk vagy fogadhatunk hívást, olvashatunk vagy írhatunk SMS-t.
A multimédiás készülék szolgáltatásai felölelik a teljes utas-szórakoztató rendszert, melynek része lehet a Bluetooth kihangosító is.

 

telefon kihangosító

PARROT autós kihangosító

BURY bluetooth kihangosító

Amennyiben kérdése lenne vagy termékünk, szolgáltatásunk elnyerte tetszését és időpontot egyeztetne, kérem, keresse munkatársunkat a 061 436 0 436 telefonszámon.