Blue16 autóvédelmi rendszer
Az elérhető maximális védelem...

Bővebben »

Autóriasztók
Autóriasztó-rablásgátló csomagok

Bővebben »

Immobiliser-rablásgátló
A "csendes" védelem

Bővebben »

Váltózár
Sebességváltó zár-rablásgátló csomagok

Bővebben »

Hibrid / elektromosautó
Speciális védelmi rendszerek

Bővebben »

KeylessGo
Kulcsnélküli indítású autók védelme

Bővebben »

Motorkerékpár védelem
Speciális motorkerékpár riasztó

Bővebben »

Lakóautó, hajó, utánfutó, garázs
Kiterjesztett védelem

Bővebben »

GSM pager - átjelző
Távoli hozzáférés és jelzőrendszer

Bővebben »

Zárdugó / szélvédő gravírozás
Elsődleges figyelmeztető, kiegészítő megoldások

Bővebben »

Nyestriasztó
Elektromos és kémiai riasztó és távoltartó eszközök

Bővebben »

Autóriasztó vagy védelmi csomag?

Tapasztalatunk szerint Ön nem autóriasztót, immobilisert, lopásgátlót vagy váltózárat szeretne vásárolni, hanem biztonságot. Az, hogy a CAN-bus rendszer kompatibilitás, a radar, az autó lopásgátló rendszer vagy a GSM Pager mit jelent, nem hiszem, hogy érdekli, de az viszont igen, hogy az autó biztonsága megfelelő legyen.

Nem feltétlenül érdekel, hogy mivel fűszerez a szakács, de elvárom, hogy főztje legyen a kulináris élvezetek tetőfokán, hiszen Ő a szakember. Így vagyunk mi is felelősek azért, hogy Ön ne egy autóriasztót vegyen, ne egy típusszámot, hanem optimális autóvédelmi rendszert. A mi dolgunk, hogy szakmai tapasztalataink alapján, kiváló eszközökből összeállítsuk Önnek a megfelelőt.

Mi is a megfelelő autóvédelmi rendszer? Figyelembe véve az autó „keresettségét” és az autóhasználati szokásokat, hogy hol parkol, milyen környéken használja, hamar megállapítható, hogy az autóvédelmi rendszerére elegendő egy alap szintű vagy indokolt a legmagasabb védelmi eszköz alkalmazása.

Védelmi csomagjainkat az eddig ismert autó eltulajdonítási módszereket figyelembe véve állítottuk össze, megfeleltetve az általános autóhasználati szokásoknak. Alapkövei és kiegészítő moduljai az autós biztonságtechnikai gyártók legjobbjaitól származnak, mind kiváló minőségűek és kiváló minősítésűek, rendelkeznek a kötelező bevizsgálásokkal és autóipari használatra vonatkozó megfeleltetésekkel. Mindemellett kínálatunk nem pótolja a személyes találkozást. Az autó biztonságának kiválasztása személyes dolog, nem lehet egy weblapon kiválasztani. Ön a szerelés során átadja az autó kulcsait, itt hagyja ismeretlenül „AZ autóját”, ránk bízza a védelem titkát. Vegye igénybe szaktudásunkat, jöjjön el, nézzen körül, hogy kik, milyen körülmények között, milyen szerszámozottsággal, milyen felkészültséggel és rutinnal bontják és rakják össze az autót. Tegye fel kérdéseit, hiszen annyiféle városi legenda terjeng, minden valós alap nélkül az autóriasztókról, hogy van mire válaszoljunk.

Kérem, tájékozódjon autóvédelem csomagjainkról és utána keresse munkatársunkat, aki segít a felmerült kérdések megválaszolásában és a megfelelő védelmi csomag kiválasztásában.