Egy év unszolás után beadtam a derekamat és eleget tettem a megtisztelő felkérésnek, vendégei lettünk a totalcar.hu, Égéstér című műsorának. Ostobán hangzik a Kütyüdoktor esetében az unszolás, de a megszólalás tőlem távol áll, én írni tudok, amennyire tudok, de beszélni, az más. Tamás barátomat magammal rántottam Papp Tibor és Winkler Robi keresztkérdései tüzébe. Meglepetésként, nem is volt olyan szörnyű, de ezt tudjuk be a két profi jelenlétének és hozzáértésének, tudtak minket kezelni.

Winkler Robi kérte, hogy, ha van valami ereklyénk a múltunkból, ami elmúlt idők fényességét jelzi vagy például az autó hifi zsákutcája lenne, azt vigyük el, mutassuk meg, beszéljünk róla. Nem tettem eleget a hirtelen kérésnek, mert szó szerint több száz olyan autórádióm és egyéb hozzánk kapcsolódó izém van, ami vagy korának meghatározó eszköze volt, vagy az adott témakör műszaki zsákutcája. Erre fel kell készülni, erre idő kell, majd lesz ilyen is, remélem.

A visszajelzések szerint elértük célunkat, Ti meghallgattátok és érdekesnek ítéltétek. Mi elmondhattuk, hogy az autó biztonsága igen is lényeges dolog minden autótulajdonos számára.

Köszönjük a megtiszteltetést mind a totalcar.hu, mind a hallgatóság részéről

A műsor itt meghallgatható >>>