GT Premium védelmi csomag

Jellemzők

Beépítve, bruttó 0Ft-tól 

- Ajtónyitás érzékelés
- Csomag- és motortér nyitásérzékelés
- Ultrahangos belsőtér figyelés
- Emelés, dőlés figyelés
- Riasztáskor fényjelzés
- Riasztáskor hangjelzés, saját akkumulátorral rendelkező szirénával
- OBD tiltás
- Kódkulcsos élesítési, hatástalanítási lehetőség
- Motorblokkolás (önindító)
- Gyújtásfigyelés
- Bővíthető opcionális modulokkal (ablakemelés, radar…)
- LED visszajelző
- CAN-bus rendszerű gépjárművekkel kompatibilis

GT-Alarm Premium

GT Premium autóvédelmi csomag rövid leírása:

A GT Premium autó védelem csomagot olyan felhasználóknak ajánljuk, akik sokszor használják autójukat biztonsági szempontból kiemeltebben veszélyes helyen, vagy „nagyobb érdeklődésre” számot tartó gépkocsival rendszeresen, hosszabb ideig parkolnak utcán, nyilvános helyen főleg az esti órákban.

A GT Medium alapos és kiterjedt védelmi funkcióin kívül egy emelés-dőlés érzékelővel javítottuk a biztonság szintjét. Az emelésérzékelő modul riasztást kezdeményez, ha a jármű által felvett pozíció megváltozik, például emeléssel, húzással próbálnák autószállítóra tenni.

Minden rendszer akadályozza a jármű OBD csatlakozóján a kommunikációt, így nem lehet a tulajdonos tudta nélkül rácsatlakozni a jármű komputerére és azon keresztül bármiféle módosítást végezni (gyári riasztó vagy immobiliser kiiktatása).

Egyedi megoldása a kódcserélő kulcs. Minden egységhez jár egy mesterkulcs, amit az autóba épített (rejtett) foglalathoz érintve élesíthető vagy kiiktatható a védelem. A mesterkulcs használható, ha elhagyták, ellopták vagy megsérült a távirányító vagy ha lemerült az autó akkumulátora. A mesterkulcs akkumulátormerülés esetén is kikapcsolja a riasztórendszert, mindaddig, amíg 5V feszültség mérhető a rendszerben.

Veszélyes környék?
A mesterkulcsot olyan kiélezett helyzetben is használhatjuk, amikor esélyt látunk arra, hogy valaki a távkapcsoló által kisugárzott kódot rögzítheti (mélygarázs, nagyobb parkoló, bevásárlóközpont…). A mesterkulcsot a foglalatához érintve a riasztórendszer be- illetve kikapcsol, így nincs kisugárzott jel, a távirányító kódja nem rögzíthető.

Emelés érzékelő GT-Alarm

GT riasztó Premium

GT riasztó mesterkulcs

Amennyiben kérdése lenne vagy termékünk, szolgáltatásunk elnyerte tetszését és időpontot egyeztetne, kérem, keresse munkatársunkat a 061 436 0 436 telefonszámon.