GT Basic védelmi csomag

Jellemzők:

Beépítve, bruttó 0Ft-tól 

- Ajtónyitás érzékelés
- Csomag- és motortér nyitásérzékelés
- Ultrahangos belsőtér figyelés
- Riasztáskor fényjelzés
- Riasztáskor hangjelzés, kürttel
- OBD tiltás
- Kódkulcsos élesítési, hatástalanítási lehetőség
- Motorblokkolás (önindító)
- Gyújtásfigyelés
- Bővíthető opcionális modulokkal (emelés, radar…)
- LED visszajelző
- CAN-bus rendszerű gépjárművekkel kompatibilis

GT riasztó Basic can

GT Basic autóvédelmi csomag rövid leírása:

A GT Basic autóriasztó csomag korszerű elektromos rendszerrel (CAN-bus) rendelkező gépjárművek alapszintű védelme. Főként a kisebb rizikójú helyeken parkoló járművekbe ajánljuk (teremgarázs, őrzött parkoló), bár belső térvédelme, kódcserélő opciója és komputercsatlakozás blokkolása ennél jóval magasabb biztonságot rejt.
A GT autóvédelmi rendszerek a megszokott védelmi alapfunkciókon kívül két egyéni szolgáltatással bírnak.

Minden rendszer akadályozza a jármű OBD csatlakozóján a kommunikációt, így nem lehet a tulajdonos tudta nélkül rácsatlakozni a jármű komputerére és azon keresztül bármiféle módosítást végezni (gyári riasztó vagy immobiliser kiiktatása).

Egyedi megoldása a kódcserélő kulcs. Minden egységhez jár egy mesterkulcs, amit az autóba épített (rejtett) foglalathoz érintve élesíthető vagy kiiktatható a védelem.

A mesterkulcs használható, ha elhagyták, ellopták vagy megsérült a távirányító vagy ha lemerült az autó akkumulátora. A mesterkulcs akkumulátormerülés esetén is kikapcsolja a riasztórendszert, mindaddig, amíg 5V feszültség mérhető a rendszerben.

Veszélyes környék?
A mesterkulcsot olyan kiélezett helyzetben is használhatjuk, amikor esélyt látunk arra, hogy valaki a távkapcsoló által kisugárzott kódot rögzítheti (mélygarázs, nagyobb parkoló, bevásárlóközpont…). A mesterkulcsot a foglalatához érintve a riasztórendszer be- illetve kikapcsol, így nincs kisugárzott jel, a távirányító kódja nem rögzíthető.

GT riasztó Basic

GT-Alarm autóriasztó, Basic

GT-Alarm, Basic

Amennyiben kérdése lenne vagy termékünk, szolgáltatásunk elnyerte tetszését és időpontot egyeztetne, kérem, keresse munkatársunkat a 061 436 0 436 telefonszámon.