Electric Iron elektro-mechanikus védelmi csomag

Beépítve, bruttó 0Ft-tól 

- Elsődleges jelzés - üveg jelölés
- Váltózár
- Rablásgátlás
- Kulcslopás elleni védelem
- Kicsalás, kiszállítás elleni védelem
- Üzemanyag blokkolás
- Szervizállás
- Közelítőkártyás vagy Bluetooth kapcsolás
- Immobiliser funkció

Electric Iron autóriasztó

A D&D elektro-mechanikus védelem kezelésén, kényelmén szeretnénk javítani az Electric Iron szettel. A szett ugyanúgy üveg jelölést, sebességváló zárat és rablásgátlót tartalmaz, de rablásgátlóból ugrottunk egy védelmi szintet és Ön két megoldás közül választhatja az Önnek megfelelőt.

Az üvegjelölés
Mint elsődleges figyelmeztető jelzés, az autó hat üvegfelületét jelzéssel látjuk el. A jelölés lehet az autó alvázszámának nyolc karaktere, lehet rendszám, egyéni azonosító, de lehet céglogó is. A jelzést üvegmaratással végezzük, ami esztétikus, precíz, kontúros betűt, számot jelent.

A váltózár
A jármű váltókarját rögzíti hátramenetben (automata esetén „P” állásban), ezzel akadályozva a haladást. Az alkalmazott zárszerkezet minősített, magas biztonsági fokkal rendelkezik, ellenáll az ismert nyitási módszereknek (savazás, fésülés, rezgetés).

A rablásgátló
Önnek a jármű beindítása vagy járó motornál történő bal első ajtónyitás esetén egy egyéni módon nyugtázni kell a jogos használatot, egyéb esetben a rablásgátló egy perc múlva leállítja a jármű motorját és fény-hangjelzéssel figyelmezteti a környezetét. A funkció kiváló védelem a kulcslopás ellen is, hiszen az uszodai öltözőszekrényből vagy irodaasztalról ellopott kulcs még közel sem elegendő a jármű eltulajdonításához.

A rablásgátló használatakor Önnek azonosítania kell a jogos használatot, ami történhet egy rejtett kapcsolóval, nyomógombbal, de az Electric Iron szett esetében ezen javítunk és ezzel kényelmesebbé tesszük a használatot, mindemellett lényegesen emeljük a biztonsági szintet.

Két megoldást ajánlunk!

Ön választhat, hogy közelítőkártyával vagy a telefonkészüléke Bluetooth funkciójával vezérelje a rablásgátlót. Mindkét módszer kényelmes, Önnek nem kell semmit tenni, minden működik a háttérben.

Közelítő kártyás azonosítás, rablásgátló-immobiliser:
Az autó használónak magánál kell tartani egy 200Ft-os méretű jeladót. Ha a kis "fityegő" az autó közelében van, a rendszer jogos használóként engedélyezi az autó működését. Amint a jeladó eltávolodik az autótól, a rendszer letiltja az autó üzemanyag ellátását és a motor megáll, majd a kürtöt megszólaltatva felhívja magára a figyelmet. A rendszer blokkolja az autó önindítóját, ezért a közelítő jeladó nélkül indítózni sem kehet.

Bluetooth azonosítás, rablásgátló:
Ha az autó rendszere érzékeli az Ön (felprogramozott) mobiltelefonján a bekapcsolt Bluetooth jelenlétét, az autó indítható, ha a telefon eltávolodik az autótól, a rendszer letiltja az autó üzemanyag ellátását és a motor megáll, majd a kürtöt megszólaltatva felhívja magára a figyelmet.

A rendszer nem kapcsolódik a telefonhoz, nem foglalja el a Bluetooth szolgáltatást, Ön ugyan úgy használhat minden kiegészítőt, csak a Bluetooth egység 12 számjegyű azonosítóját figyeli. A rendszer több telefonkészülékkel párosítható, kikapcsolása, felfüggesztése (lemerült telefon) PIN kóddal lehetséges.

Electric Iron imobiliser

Electric Iron Bluetooth azonosítás

lopásgátló autóba

Amennyiben kérdése lenne vagy termékünk, szolgáltatásunk elnyerte tetszését és időpontot egyeztetne, kérem, keresse munkatársunkat a 061 436 0 436 telefonszámon.