D&D elektro-mechanikus védelmi csomag

Jellemzők:

Beépítve, bruttó 0Ft-tól 

- Elsődleges jelzés - üveg jelölés
- Váltózár
- Rablásgátlás
- Kulcslopás elleni védelem
- Kicsalás, kiszállítás elleni védelem
- Üzemanyag blokkolás
- Szervizállás

 

 

Diamond-Lock sebességváltó zár

A mechanikus és elektronikus védelem együttes alkalmazása esetén egy esetleges eltulajdonítási kísérlethez szerszámozottságra, időre és szakmai felkészültségre van szükség, hiszen egyszerre kell megkűzdeni a mechanikai és elektronikai kihívásokkal.

A D&D csomag váltózárból, mint mechanikus védelemből, rablásgátlóból, mint elektronikus védelemből és a jármű üvegfelületeinek jelöléséből tevődik össze egységgé.

A váltózár
A jármű váltókarját rögzíti hátramenetben (automata esetén „P” állásban), ezzel akadályozva a haladást. Az alkalmazott zárszerkezet minősített, magas biztonsági fokkal rendelkezik, ellenáll az ismert nyitási módszereknek (savazás, fésülés, rezgetés).

A rablásgátló
Engedi az autó beindítását, de egyéni azonosítás nélkül egy percen belül leállítja azt. A jármű használójának a motor beindítása valamint járó motornál történő bal első ajtónyitás után egy egyéni módon nyugtáznia kell a jogos használatot. Ha nem teszi, először egy figyelmeztető sípolást hall, majd elindul a leállítási folyamat.
Egy esetleges autólopási kísérletnél, még, ha az autó kulcsait (váltózár kulccsal együtt) lopják el, akkor sem lehet messzire jutni a járművel.

Jelölés
Mint elsődleges figyelmeztető jelzés, az autó hat üvegfelületét jelzéssel látjuk el. A jelölés lehet az autó alvázszámának nyolc karaktere, lehet rendszám, egyéni azonosító, de lehet céglogó is. A jelzést üvegmaratással végezzük, ami esztétikus, precíz, kontúros betűt, számot jelent.

Diamond-Lock  váltózár

Diamond-Lock  váltózár beszerelés

Szélvédő garvírozás

Amennyiben kérdése lenne vagy termékünk, szolgáltatásunk elnyerte tetszését és időpontot egyeztetne, kérem, keresse munkatársunkat a 061 436 0 436 telefonszámon.