Autó riasztórendszerek

Elektro - mechanikus autóvédelmi rendszerek

Duett autóriasztó csomagok

Duett_autóriasztó_OK

Tapasztalatunk szerint Ön nem autóriasztót, immobilisert, autó lopásgátlót vagy váltózárat szeretne vásárolni, hanem biztonságot. Az, hogy a CAN-bus rendszer kompatibilitás, a radar, az autó lopásgátló vagy a GSM pager mit jelent, nem hiszem, hogy érdekli, de az viszont igen, hogy az autó biztonsága megfelelő legyen.

Nem feltétlenül érdekel, hogy mivel fűszerez a szakács, de elvárom, hogy főztje legyen a kulináris élvezetek tetőfokán, hiszen Ő a szakember. Így vagyunk mi is felelősek azért, hogy Ön ne egy autóriasztót vegyen, ne egy típusszámot, hanem optimális gépjárművédelmet. A mi dolgunk, hogy szakmai tapasztalataink alapján, kiváló eszközökből összeállítsuk Önnek a megfelelőt.

Mi is a megfelelő? Figyelembe véve az autó „keresettségét” és az autóhasználati szokásokat, hogy hol parkol, milyen környéken használja, hamar megállapítható, hogy az autó védelmére elegendő egy alap szintű vagy indokolt a legmagasabb védelmi eszköz alkalmazása.

Gépjárművédelem csomagjainkat az eddig ismert autó eltulajdonítási módszereket figyelembe véve állítottuk össze, megfeleltetve az általános autóhasználati szokásoknak. Alapkövei és kiegészítő moduljai az autós biztonságtechnikai gyártók legjobbjaitól származnak, mind kiváló minőségűek és kiváló minősítésűek, rendelkeznek a kötelező bevizsgálásokkal és autóipari használatra vonatkozó megfeleltetésekkel. Mindemellett kínálatunk nem pótolja a személyes találkozást. Az autó biztonságának kiválasztása személyes dolog, nem lehet egy weblapon kiválasztani. Ön a szerelés során átadja az autó kulcsait, itt hagyja ismeretlenül „AZ autóját”, ránk bízza a védelem titkát. Vegye igénybe szaktudásunkat, jöjjön el, nézzen körül, hogy kik, milyen körülmények között, milyen szerszámozottsággal, milyen felkészültséggel és rutinnal bontják és rakják össze az autót. Tegye fel kérdéseit, hiszen annyiféle városi legenda terjeng, minden valós alap nélkül az autóriasztókról, hogy van mire válaszoljunk.

Kérem, tájékozódjon a védelmi csomagjainkról és utána keresse munkatársunkat, aki segít a felmerült kérdések megválaszolásában és a megfelelő védelmi csomag kiválasztásában.

Géjárművédelem csomagok összehasonlítása


Elektronikus védelmi csomagok TYTAN
Basic
GT
Basic
GT
Medium
GT
Premium
GT
Premium
Connection
Blue16 Blue16
Connection
ajtónyitás figyelés
A védelem éles állapotában a jármű ajtajainak nyitása riasztást vált ki.
x x x x x x x
csomag-, motortérnyitás figyelés
A védelem éles állapotában a jármű csomag- vagy moroterének nyitása riasztást vált ki.
x x x x x x x
ultrahangos belsőtér figyelés
A védelem éles állapotában a jármű belsőterének változása riasztást vált ki.
x x x x x
riasztáskor fényjelzés
Riasztáskor a védelem a jármű indexeit vagy/és helyzetjelzőit villogtatja.
x x x x x x x
riasztáskor hangjelzés szirénával
Hangjelzés riasztáskor, a jármű motorterébe, védett helyre szerelt szirénával.
x x x x x x x
OBD tiltás
A védelmi rendszer blokkolja az autó gyári OBD csatlakozóját, hogy a tulajdonos engedélye nélkül, illetéktelen személy ne tudjon kapcsolatot teremteni a jármű gyári komputerével. Több jármű gyári riasztója, immobilisere, kormányzára az OBD csatlakozón keresztül, megfelelő szervizprogramból kiiktatható.
x x x x x x x
önindító blokkolás
A védelem éles állapotában megakadályozza az önindító használatát.
x x x x x x x
gyújtás figyelés
A védelmi rendszer éles állapotában a gyújtás megjelenése riasztást vált ki, pl. gyújtáskapcsoló törés vagy átkötés.
x x x x x x x
LED visszajelző
A védelmi rendszer éles állapotára a műszerfalon, jól látható helyen elhelyezett LED figyelmeztet.
x x x x x x x
külön távkapcsolóról vezérelt
A védelmi rendszer ki-, és bekapcsolása, a védelmi eszközhöz kapott utólagos távkapcsolóval történik.
x x x x x x x
analóg elektromos rendszerű gépjárművekhez
A védelmi rendszer, hagyományos, analóg elektromos rendszerrel rendelkező gépjárművekkel kompatibilis.
x x x x x x x
CAN-bus rendszerű gépjárművekhez
A védelmi rendszer, CAN-bus rendszerrel rendelkező gépjárművekkel kompatibilis. A rendszer a működéséhez szükséges jeleket a jármű CAN hálózatáról veszi, emiatt jelentősen biztonságosabb, mint analóg elődei. A védelem, a CAN-bus hálózat miatt autó specifikus.
x x x x x x
az autó gyári távkapcsolójáról vezérelt
A védelmi rendszer ki- és bekapcsolása a jármű gyári (esetenként kulcsba épített) távkapcsolójával történik. GT-ALARM rendszer esetében lehetőség van plusz távkapcsoló rendelésére, ha az autógyár csak egy távkapcsolót ad a gépkocsihoz.
x x x x x x
kódkulcsos élesítési, hatástalanítási lehetőség
A védelmi rendszer a hozzá járó érintőkulccsal is vezérelhető, lemerült, elhagyott távkapcsoló esetén vagy veszélyesnek ítélt helyen, ahol a használó megítélése szerint előfordulhat a távkapcsoló kódjának rögzítése, vagy annak megfejtésére tett próbálkozás.
A kódkulcs használható a védelmi rendszer teljes kikapcsolására, lemerült járműakkumulátor esetében, míg az akkumulátor feszültsége 5V alá nem csökken.
x x x x x x
saját akkumulátoros sziréna
Beépített akkumulátorral rendelkező sziréna, ami a külső tápfeszültség (autó akkumulátor) megszűnése vagy kábelvágás esetén is folytatja a hangjelzést.
x x x x x
emelés-, dőlésfigyelés
Az autó felvett pozíciójához képest figyeli a statikus változást. Amint a dőlésszög megváltozik és az a változás nem egy dinamikus széllökés, a modul riasztást vált ki. A dőlésszög megváltozását elektronikus módon figyeli, így akár hegyoldalban is parkolhat a jármű, mindig a felvett pozíciót tekinti alaphelyzetnek. A modul karakterisztikát figyel, így egy széllökés által okozott dőlés nem vált ki riasztást.
x x x x
riasztáskor telefonhívás
A védelmi rendszer riasztásakor telefonhívással és/vagy SMS üzenettel értesíti a tulajdonost vagy az általa felhatalmazott személyt, személyeket.
x x
akkumulátorszint figyelés
A GSM pager figyelmeztető SMS üzenetet küld a tulajdonosnak, ha a jármű akkumulátorának feszültsége 11,5V alá esik.
x x
lekérdezhető koordináták
A jármű tulajdonosa SMS-ben lekérdezheti a jármű pillanatnyi földrajzi pozícióját. A válasz SMS-ben a pager hivatkozást küld, amire rákattintva a gépkocsi helyzete megjeleníthető akár egy okostelefon térképalkalmazásában.
x x
távleállítás
A jármű tulajdonosa, vagy a felhatalmazott személy SMS utasítással blokkolhatja, leállíthatja a jármű motorját.
x !
Egyéni igény szerint megoldható, de a Blue16 védelmi rendszer szolgáltatásai mellé használata nem indokolt.
speciális hangjelzés
A megszokott sziréna és/vagy kürtjelzéstől eltérő, egyéni hangjelzés, pl. S.O.S. kürthang.
x x
üzemanyag blokkolás
A védelmi rendszer éles állapotában blokkolja a motor üzemanyagellátását.
x x
letapogatásvédett transzponder
A védelmi rendszer ki- és bekapcsolását egy transzponder végzi. A kisméretű vízvédett kódkulcsot, a szélvédőre ragasztott ellendarabhoz kell érinteni. A két eszköz kódcseréje, azonosítása csak pár centiméter távolságról lehetséges, így a rendszer kiiktatásához szükséges kódot nem lehetséges megszerezni.
x x
motortérzárral védett központi egység
A motortérben elhelyezett és bekötött központi egység védelmében a motortér nyitását egy elektromechanikus zár megakadályozza. A motorteret csak a jármű tulajdonosa tudja nyitni, a védelmi eszköz közelébe csak az Ő tudtával férhet bárki.
x x
minimális fogyasztás
A védelmi rendszer fogyasztása éles állapotban sem haladja meg a 20 mA-t.
x x
többlépcsős azonosítás
A védelmi rendszer kikapcsolása után, a motor beindításához, illetve a jármű mozgásához második azonosítás szükséges. Az azonosítás lehet például az autó gyári kormánygombjainak ritmusos megnyomása… Azonosítás nélkül a jármű mozgásképtelen és hiánya riasztást vált ki.
x x
rablásgátlás
A jármű használójának a motor beindítás után, illetve járó motornál történő bal első ajtó nyitása után egy egyéni módon azonosítani kell a jogos használatot. Ha az azonosítás nem történik meg, a rendszer hanggal figyelmeztet a feledékenységre. Ha továbbra sem történik azonosítás aktiválódik a rablásgátlás és a rablásgátló funkció leállítja a jármű motorját.
x x
LED riasztási memória
Az esetleges riasztás tényére és annak kiváltó okára a védelmi rendszer visszajelző LED-je figyelmezteti a tulajdonost. A figyelmeztetés a gyújtás ráadására törlődik.
x x x x x
Tárolt riasztási memória
Az esetleges riasztás tényét és annak kiváltó okát a védelmi rendszer központja tárolja, az később Blue16 szakszervizben kiolvasható.
x x
bővítési lehetőség opcionális modulokkal
A védelmi rendszer utólag bővíthető, fejleszthető további funkciókkal vagy testre szabható kiegészítőkkel. Lehetőséget kínál ultrahangos belsőtérvédelem, akkumulátoros sziréna, rablásgátló modul, ablakemelőmodul.. beépítésére. Speciális esetben, mint osztott terű járművek esetében második ultrahangmodul használatára, vagy GT-ALARM rendszerek esetén garázs, utánfutó, lakóautó, lakókocsi védelmének kiterjesztésére.
x x x x x x x
bevizsgálás
A védelmi rendszer elemei rendelkeznek a hazánkban és az EU-ban előírt bevizsgálásokkal, minősítésekkel, mint C, Ce, Fc, E, ISO, valamint az autóipari felhasználásra alkalmasak.
x x x x x x x
Átlagos beépített bruttó ár (-tól)
Az itt feltüntetett árak esetenként módosulhatnak, ha az adott gépjármű műszaki adottságai kiegészítő modulokat, alkatrészeket igényelnek, vagy a védelmi rendszer megrendelője speciális megoldást kíván. A védelmi rendszer megrendelésekor munkatársunk, a megrendelt munka és autótípus pontos ismeretében, pontos tájékoztatást ad a rendszer beépített áráról.
0Ft 0Ft 0Ft 0Ft 0Ft 190.500Ft 260.400Ft
Riasztó csomagok TYTAN Basic GT Basic GT Medium GT Premium GT Premium Connection Blue16 Blue16 Connection

Elektro-mechanius gépjárművédelem csomagok


Elektro-mechanius védelmi csomagok D&D elektro-mechanikus szett Electric Iron elektro-mechanikus szett Electric Iron BT elektro-mechanikus szett
sebességváltó zár
A váltózár a váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti (automata sebességváltóval rendelkező gépjárművek esetén parkoló állásban) és megakadályozza a váltó bármely más fokozatba kapcsolását.
x x x
üvegjelölés
Üvegmaratás technológiával egyedi azonosítóval látjuk el a jármű üvegfelületeit. Az esztétikus és diszkrét jelölések lehetnek például az alvázszám utolsó karakterei, de lehet akár egy céglogó.
x x x
rablásgátlás
A jármű használójának a motor beindítás után, illetve járó motornál történő bal első ajtó nyitása után egy egyéni módon azonosítani kell a jogos használatot. Ha az azonosítás nem történik meg, a rendszer hanggal figyelmeztet a feledékenységre. Ha továbbra sem történik azonosítás aktiválódik a rablásgátlás és a rablásgátló funkció leállítja a jármű motorját.
x x x
rejtett azonosítás
A jogos használat azonosítása lehet egy rejtett nyomógomb, egy adott helyen elhúzott mágnes…
x    
közelítőkártyás azonosítás
A használónak magánál kell tartani egy 200Ft-os méretű jeladót. Ha a kis "fityegő" az autó közelében van, a rendszer jogos használóként engedélyezi az autó működését.
  x  
Bluetooth azonosítás
A jogos használat azonosítását a tulajdonos mobiltelefonjának Bluetooth azonosítója végzi. Ha a rendszer érzékeli a telefon közelségét, engedélyezi a jármű használatát.
    x
bővítési lehetőség opcionális modulokkal
A védelmi rendszer utólag bővíthető, fejleszthető további funkciókkal vagy testre szabható kiegészítőkkel.
x x x
bevizsgálás
A védelmi rendszer elemei rendelkeznek a hazánkban és az EU-ban előírt bevizsgálásokkal, minősítésekkel, mint C, Ce, Fc, E, ISO, valamint az autóipari felhasználásra alkalmasak.
x x x
Átlagos beépített bruttó ár (-tól)
Az itt feltüntetett árak esetenként módosulhatnak, ha az adott gépjármű műszaki adottságai kiegészítő modulokat, alkatrészeket igényelnek, vagy a védelmi rendszer megrendelője speciális megoldást kíván. A védelmi rendszer megrendelésekor munkatársunk, a megrendelt munka és autótípus pontos ismeretében, pontos tájékoztatást ad a rendszer beépített áráról.
0Ft 0Ft 0Ft