Blue-Stop váltózár és rablásgátló Bluetooth azonosítással

Beépítve, bruttó 174.900Ft-tól 

- Sebességváltó zár
- Esztétikus megjelenés
- KABA biztonsági zárbetét (24db edzett csap)
- 16 mm-es edzett zártüske
- Szakítócsavaros rögzítés
- 60 HRC keménységű felületedzett konzol
- Savazás, fúrás, zártörés, zárfésű, folyékony nitrogén álló
- 5 év garancia
- Bluetooth azonosításos rablásgátló
- Immobiliser funkció
- Rablásgátló funkció
- Motroblokkolás vagy tiltás
- 5db telefon párosítható
- 2 féle PIN kód
- Fény és hangjelzés
- Diagnosztikai (OBD) csatlakozó tiltás

 

Rövid leírás

Diamond KABA kulcs váltózásA mechanikus és elektronikus védelem együttes alkalmazása az egyik legjobb párosítás a védelmi eszközök területén. Míg a sebességváltó zár őrzi a parkoló autót, a rablásgátló akkor is véd, amikor használatban van a jármű, sőt véd akkor is, ha valaki eltulajdonítja a jármű kulcsait.

A sebességváltó zár a váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti (automata sebességváltóval rendelkező gépjárművek esetén parkoló állásban) és megakadályozza a váltó bármely más fokozatba kapcsolását.

A rablásgátló élesítését és kikapcsolását az Ön telefonkészüléke végzi. 

- Ha az autó rendszere érzékeli az Ön telefonjának Bluetooth-ának jelenlétét, az autó indítható.

 - Ha a telefon eltávolodik az autótól, a védelem aktiválódik.

GSM pager, távkapcsolóA rablásgátló nem kapcsolódik a telefonhoz, nem foglalja el a Bluetooth szolgáltatást, Ön ugyan úgy használhat minden kiegészítőt, kihangosítót, fülhallgatót...

Íme, egy olyan védelmi rendszer, ami a magas biztonság mellett nem igényel semmiféle kezelést.

A rablásgátló megvédi az autót:
 - Ha a járművezetőt valami indokkal kiszállítják a járműből, például piros lámpánál belekoccannak az autó hátuljába. A sofőr kiszáll, hogy megnézze mi történt, majd mögötte beugrik valaki az autóba és elhajt.
 - Ha a tulajdonos kiszáll, hogy bezárja a kert vagy garázskaput, valaki beugrik a járó motorú autóba és elhajt.
 - Ha ellopják az autó kulcsait az öltözőszekrényből, otthonról vagy az íróasztalról.

Hogyan működik

A Bluetooth azonosítású rablásgátló

BluetoothEz a leírás lehetne a legrövidebb, mert csak annyit kell leírnom a készülék kezeléséhez, hogy - "legyen Önnél a telefon".

Roppant kényelmes védelmi rendszer, amelynek élesítését és kikapcsolását az Ön telefonkészüléke végzi.

- Ha az autó rendszere érzékeli az Ön telefonjának Bluetooth-ának jelenlétét, az autó indítható.

- Ha a telefon eltávolodik az autótól, a védelem aktiválódik és a jármű motorja két percen belül leáll.

 - A rendszer konfigurálható úgy, hogy a telefon jelenléte nélkül ne legyen indítható a jármű, de beállítható úgy is, hogy a jármű beindítható, de azonosítás hiányában kimozdítja azt a parkolóhelyéről és két perc múlva leáll, olyan környezetben az utca közepén, ahol további próbálkozásnak nincs valószínűsége.

A rablásgátló nem kapcsolódik a telefonhoz, nem foglalja el a Bluetooth szolgáltatást, Ön ugyan úgy használhat minden kiegészítőt, csak a készülék 12 számjegyű azonosítóját figyeli. A rendszer több telefonkészülékkel párosítható, Kikapcsolása, felfüggesztése két féle PIN kóddal lehetséges. A telefon lemerülése esetén természetesen a jármű beindítható.

A Bluetooth azonosításos rablásgátló használható immobiliserként, rablásgátlóként, lehet kiegészítője riasztórendszernek és használható akár alapriasztóként is. A többféle lehetőség kiválasztásában természetesen segítünk, megismerve az Ön autóhasználati szokásait és az autó adta műszaki lehetőségeket.

A sebességváltó zár

Diamond váltózárA sebességváltó zár a váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti (automata sebességváltóval rendelkező gépjárművek esetén parkoló állásban) és megakadályozza a váltó bármely más fokozatba kapcsolását.

A váltózár nyitása és zárása is kulccsal történik. A kulcsot mind a nyitáshoz, mind a záráshoz egy teljes fordulattal kell elforgatni.

A sebességváltó zár a kardánalagútra, a kárpitozás alá kerül beépítésre, nem sértve a jármű belső harmóniáját. A tartókonzol a kocsiszekrény gyári csavarozási pontjaihoz rögzül szakítócsavarokkal, ezért beépítése semmilyen módon nem érinti a jármű garanciáját! A szakítócsavar, speciálisan kialakított feje a meghúzáskor letörik és egy kúp marad a helyén, melyet semmiféle csavarkulccsal nem lehet oldani.

A felhasznált szerkezeti elemek 60 HRC keménységű felületi edzést kapnak a gyártási folyamat során. Az alkalmazott edzett acéltüske 16 milliméteres átmérője rendkívüli merevséget és robusztusságot biztosít. A váltózár szerelvények a nemzetközi biztonságtechnikai előírásoknak megfelelően kerülnek gyártásra.

A sebességváltó zárak a speciális kialakítás és az edzett acéltokozás következtében rendkívül ellenállók a mechanikai behatásokkal szemben. Teljes körű védelmet biztosítanak a különböző fúrási, fűrészelési, vésési, savazási és folyékony nitrogént alkalmazó eljárásokkal szemben.

A zárbetét

KABA váltózárA Kaba ExperT magas fokú másolásvédelmi funkciókkal és manipulációs nyitás elleni védelemmel felszerelt zárbetét. A kulcs másolása szinte lehetetlen, mivel a kulcskód kialakítása nem fúrással, hanem egy speciális marással kerül a szár felületére és a bevezető élekre egyaránt.
Csapsorai 4 pozícióba helyezkednek el, ez a speciális megoldás nemzetközi szabadalommal rendelkezik több, mint 20 országban.

• 4 csapsor, 22 edzett csap
• Speciális kulcskialakítás
• Védett kulcsprofil, magasfokú másolás- és manipulációs nyitás elleni védelem
• Magkihúzás elleni védelem
• Finomnyitás elleni védelem
• Kulcs-, és zárutánpótlás szigorúan csak gyári körülmények között, jelszó és kódkártya ellenében
• Kulcsütéses nyitás elleni védelem
• Tűzállóság (T90)
• Nemzetközi-, és európai szabadalom 2021-ig: WO 01/77466 A1, EP 1362 153
• DIN 18252 szerinti 3/b osztály, Vds B osztály

OBD (diagnosztikai csatlakozó) tiltása

 A váltózár az autóvédelmi eszközök között előkelő helyen áll, de míg régen kiegészítésként ott voltak az autógyári eszközök, mint kormányzár, gyári riasztó, gyári immobiliser, ma ezen kiegészítők biztonsági szinte megcsorbult, ezért nekünk kell valami pluszt adni a védelmi szint megtartásáért.

Minden autó rendelkezik diagnosztikai csatlakozóval, amin keresztül, megfelelő szoftver segítségével elérhető az autó minden elektromos részegysége. Sok jármű esetében külső számítógépről lehet vezérelni vagy felfüggeszteni az elektromos kormányzárat, a gyári riasztót vagy immobilisert.

A sebességváltó zár mellé minimális kiegészítőként ajánljuk a diagnosztikai csatlakozó tiltását, hogy a jármű tulajdonosának engedélye és tudta nélkül illetéktelen személy ne férhessen hozzá a jármű komputeréhez, azon semmiféle változtatást beállítást ne eszközölhessen.

Plusz

OBD (diagnosztikai csatlakozó) tiltása

A váltózár az autóvédelmi eszközök között előkelő helyen áll, de míg régen kiegészítésként ott voltak az autógyári eszközök, mint kormányzár, gyári riasztó, gyári immobiliser, ma ezen kiegészítők biztonsági szinte megcsorbult, ezért nekünk kell valami pluszt adni a védelmi szint megtartásáért.

Minden autó rendelkezik diagnosztikai csatlakozóval, amin keresztül, megfelelő szoftver segítségével elérhető az autó minden elektromos részegysége. Sok jármű esetében külső számítógépről lehet vezérelni vagy felfüggeszteni az elektromos kormányzárat, a gyári riasztót vagy immobilisert.

A sebességváltó zár mellé minimális kiegészítőként ajánljuk a diagnosztikai csatlakozó tiltását, hogy a jármű tulajdonosának engedélye és tudta nélkül illetéktelen személy ne férhessen hozzá a jármű komputeréhez, azon semmiféle változtatást beállítást ne eszközölhessen.

Műszaki háttér

A sebességváltó zár és a rablásgátló a biztonságtechnikai gyártók legjobbjainak termékeiből választjuk igazodva a jármű adottságaihoz. Termékeink rendelkeznek a törvény által előírt bevizsgálásokkal, megfelelőséggel.

Az általunk szerelt termékek és az általunk végzett szakmunka nem érinti a jármű garanciáját.

Tudta?

Cégünk, a New Duett Kft. a Diamond Lock váltózár gyártójának közvetlen szomszédságában van. A két cég között minden téren közeli a kapcsolat, így azt hiszem egyedülállók vagyunk abban, hogy egy olyan gépkocsi esetében, amelyhez nincs sebességváltó zár elmondhatjuk, hogy azonnal fejlesztünk és gyárttatunk hozzá. Nincs lehetetlen, szinte minden gépjárműtípushoz tudunk váltózárat adni raktárról, vagy a Diamond Lock fejlesztői kérésünkre méretezik és azonnal legyártják.