Keyless Go Immobiliser - rablásgátló

Beépítve, bruttó 84.900Ft-tól 

- Közelítőkulcsos kapcsolás
- Két pontos blokkolás
- Rablásgátlás
- Blokkoláskor hangjelzés, kürttel
- LED visszajelző
- CAN-bus rendszerű gépjárművekkel kompatibilis
- Keyless Go kompatibilis

immobiliser Keyless GO

Az autóvédelem be-, illetve kikapcsolását egy közelítő kódkulcs végzi. A kódkulcs ugyan úgy lehet zsebben, nem kell semmit tenni. Ha a kódkulcs az autóban van, megy az autó, ha nincs ott, nem indul az autó, ha eltávolodik, megáll az autó. Nem kell elővenni, dugdosni, kezelni. Ha a fentemlített módszerrel átsugározzák az autókulcs kódját, a gépjárművédelem kódkulcsának kódja nem megy vele, így az autó nem indítható….Ha elindul az autó, mert átsugározták az autóvédelemvédelem kódját is, abban az esetben 2-3 perc után a rablásgátlás leállítja az autót és az dudálva várja tulajdonosát.

Az immobiliser kódkulcs nélkül nem engedi beindítani a jármű motorját. Blokkolja az önindítót és blokkolja az üzemanyag ellátást. Ha járó motor esetén kinyitják a bal első ajtót és a kódkulcs eltávolodik az autótól, aktíválódik a rablásgátlás funkció és az autó leáll, nem indítható csak, ha a kódkulcs újra a közelébe kerül. Ilyen eset fordul elő, ha járó motorú autóból kiszállunk bezárni a kertkaput és valaki beugrik az autóba, hogy ellopja. Egy másik módszer, amikor a lámpánál hátulról belekoccan valaki az autónkba. A jóhiszemű ember kiszáll, hogy megnézze mi történt, majd mögötte valaki beugrik az autóba és elhajt.

KEYLESS autóriasztó – rablásgátló

Beépítve, bruttó 94.900Ft-tól 

- Csomag- és motortér nyitásérzékelés
- Ultrahangos belsőtér figyelés
- Riasztáskor fényjelzés
- Riasztáskor hangjelzés, kürttel
- Motorblokkolás (önindító)
- Rablásgátlás
- Másodlagos azonosítás
- Gyújtásfigyelés
- Bővíthető opcionális modulokkal (emelés, radar, GSM/GPS…)
- LED visszajelző
- CAN-bus rendszerű gépjárművekkel kompatibilis
- Keyless Go kompatibilis

Keyless GO immobiliser

A magasabb autóvédelem szint eléréséhez egy olyan autóriasztót ajánlunk, ami védi az összes ajtó, csomag-, és motortér nyitását, a belső tér változását és rablásgátló funkcióval is fel van vértezve.  Az autó nyitása, zárása az autó saját közelítőkártyájával, kulcsával történik, ami aktiválja illetve kikapcsolja az autóriasztót. A motor beindítása után a használónak azonosítania kell magát egy egyedi megoldással, mint például egy rejtett gomb megnyomásával. Ha ezt nem teszi, elindul a rablásgátló funkció és az autó egy perc múlva leáll.

Ebben az esetben, ha átsugározzák az autó nyitókódját, az autó kinyit, de indítani már nem lehet, hiszen a beindításhoz ismerni kell a másodlagos azonosítás módját. Ennél az autóvédelem megoldásnál egyéb autófeltörési megoldás esetében is az autó riasztani fog, mint például ajtófeltörés, üvegtörés…

A rendszer kiegészíthető GSM átjelzővel, ami értesíti a tulajdonost egy esetleges lopási kísérletről, GPS moduljának köszönhetően a jármű pillanatnyi pozíciója is lekéredzhető és térképen megjeleníthető.

Teljes körű gépjárművédelem

Természetesen magasabb értékű, vagy különösen veszélyes helyeken használt, illetve nagyobb érdeklődésre számot tartó autók védelmére is van megoldás, de azért kattintson ide >>>

Elektromosautó riasztó

Blue 16 autóvédelem

Elektromosautó riasztó, védelem

Kulcs nélküli autólopás

Bár rengeteg autógyár alkalmazza a kulcsnélküli indítást, mint kényelmi extrát autóiban, a műszaki megoldás óriási biztonsági rést tartalmaz. Kételkedve állhatunk az előző mondat előtt, de a valóság az, hogy a közelítőkártyás-kulcsos indítású járművek szabad prédaként állnak az utcán, amire az autógyárak csak annyit reagálnak, hogy évek óta ismerik a problémát és dolgoznak a megoldáson.

A keylesses autó eltulajdonításához két emberre és egy „adóvevőre” van szükség. A berendezés viszonylag könnyen elérhető bárki számára, a vele szemben támasztott kritérium annyi, hogy az autó távkapcsolója által kisugárzott frekvenciát át tudja küldeni. Egy ember az autó mellett áll, a másik az autótulajdonos közelében. Nem lehet észrevenni, mert annyira nem kell közel menni hozzá, mehet az utcán mögöttünk, vagy állhatunk egymás mögött a boltban. Az autó mellett álló meghúzza az autókilincset, amire az autó keresni kezdi a kártyáját, kulcsát. Ezt a keresőjelet a berendezés átsugározza az autótulajdonos közelében álló embernek és a nála lévő „adóvevő” megszólítja a tulajdonos zsebében lévő kártyát, ami válaszol, hiszen a hozzátartozó autó kérdezi. A kulcs válaszjelét továbbítja az „adóvevő” az autó felé, ami kinyit, hiszen a saját kulcsának jelét kapja. Így működik ez a Renaulttól a Porschéig, akár hiszik, akár nem. Gyári megoldás nincs az átsugárzott jellel szemben és gyanítom nem is lesz, a funkció pedig megmarad, hiszen az autóvásárló igényli. Persze van olyan ország is, ahol kevesebb autót lopnak, ott ez nem annyira éles probléma, de mifelénk védekezni kell.

A módszer hihetetlenül egyszerű, a szükséges berendezés beszerezhető, nem is annyira drága, hamar meghozza az árát és kezelése egyszerű, nem igényel szaktudást, mint például egy kódfejtő eszköz.

Nézze meg az alábbi videót – és ez itt történt hazánkban, igaz egy nagyértékű autóval, de mivel lenne nagyobb biztonságban bármelyik más autó. Gondolják végig, hogy mekkora igény jelentkezik bontott lökhárítóra, ami gyári áron kifizethetetlen és csak ennyi kell ahhoz, hogy legyen, akár azonos színben.

Keyless GO autoriasztó

Mi meg tudjuk védeni az autót! Nem, nem vagyunk okosabbak, mint egy autógyár, de a mi szakmánk a védelem, nekünk reagálni kell minden új módszerre.

 

Amennyiben kérdése lenne vagy termékünk, szolgáltatásunk elnyerte tetszését és időpontot egyeztetne, kérem, keresse munkatársunkat a 061 436 0 436 telefonszámon.