META M43 rablásgátló immobiliser

Jellemzők:

Beépítve, bruttó 59.900Ft-tól 

- Immobiliser funkció
- Rablásgátló funkció
- kétpontos blokkolás
- 2db kódkulcs
- Mesterkulcs
- Elemkímélő üzemmód
- Kényelmes kezelés
- LED visszajelző
- Szervizállapot
- Fény és hangjelzés

Meta m43 immobiliser rablásgátló

Rövid leírás:

A rendszer működtetése egyszerű és kényelmes, a használónak magánál kell tartani egy 200Ft-os méretű jeladót. Ha a kis "fityegő" az autó közelében van, a rendszer jogos használóként engedélyezi az autó működését.

Ha járó motornál kinyitja a bal első ajtót és a jeladó eltávolodik az autótól, aktiválódik a rablásfunkció és a rendszer leállítja a járművet. Ez a funkció véd erőszakos kikényszerítés vagy kicsalás ellen.

Ha a jeladó hatósugáron kívül van, az autó nem indítható.

Ha menet közben esetleg lemerülne a jeladóban lévő elem, az autó nem áll le, de a következő motorleállítás után nem indítható, csak, ha kicseréli az elemet, vagy beadja a személyes kódot.

Az M43 blokkolja az autó önindítóját, ezért a közelítő jeladó nélkül indítózni sem kehet. A jeladók mozgásérzékelővel vannak ellátva, ami, ha nem mozog a jeladó (azaz nem használjuk) akkor kikapcsolja azt, hogy ne fogyassza fölöslegesen az elemeket, majd mozdításra újra bekapcsol, aktív lesz.

A szett tartalmaz egy "elektronikus kulcsot", ami a rendszer teljes kiiktatásához szükséges. A jeladón lévő kapcsoló megnyomásával tudjuk ellenőrizni az elem állapotát.

META M43 rablásgátló

Meta m43 immobiliser

META M43

Amennyiben kérdése lenne vagy termékünk, szolgáltatásunk elnyerte tetszését és időpontot egyeztetne, kérem, keresse munkatársunkat a 061 436 0 436 telefonszámon.