Duett rablásgátló

Jellemzők:

Beépítve, bruttó 39.900Ft-tól 

- Kedvező ár, magasfokú védelem
- Üzemanyagblokkolás
- Motorleállítás
- Figyelmeztető hang elfelejtett azonosításra
- Teljesen vízvédett kivitel
- Kulcslopás elleni védelem

Autó lopásgátló

Rövid leírás:

A Duett rablásgátló a legrégebben gyártott saját termékünk, megjelenése óta termékkategóriát teremtett a hazai gépjárművédelmi piacon. A rablásgátló elnevezést talán késleltetett leállításnak lehetne még nevezni, hiszen a készülék engedélyezi az autó beindítását és parkolóhelyének elhagyását, de kimozdítva a járművet a tolvaj által megfigyelt helyéről az utca közepén, további kísérletekre alkalmatlan helyen állítja le. Kiválóan alkalmas autókulcs lopás ellen, hiszen a kulcs még nem elegendő a jármű eltulajdonításához, a használónak ismernie kell a jogos használathoz szükséges azonosítás módját.

Működése:

A jármű használójának a motor beindítás után, illetve járó motornál történő bal első ajtó nyitása után egy egyéni módon azonosítani kell a jogos használatot. Az azonosítás lehet rejtett nyomógomb megnyomása, egy mágnes adott hely előtt való elhúzása a jármű valamelyik gyári gombjának megnyomása… Ha az azonosítás nem történik meg, a rendszer sípoló hanggal figyelmeztet a feledékenységre. Ha továbbra sem történik azonosítás aktiválódik a rablásgátlás és a készülék két percen belül, szaggatva leállítja a jármű motorját.

Ha járó motornál bal első ajtónyitás történik, a használónak ugyan úgy azonosítania kell a jogos használatot, egyéb esetben szintén aktiválódik a rablásfunkció és a jármű leáll. Ez a szolgáltatás a kiszállítás, kikényszerítés vagy kicsalás ellen véd. Egyszerű eltulajdonítási módszer, ha finoman beleütköznek az autóba hátulról. Egy átlagos gondolkodású ember ilyenkor kiszáll, hátramegy megnézni, hogy mi történt, de mögötte beugranak az autóba és elviszik azt. Hasonló módszer, ha a tulajdonos járó motorral magára hagyja az autót a kapu bezárásának idejére. Ilyenkor könnyedén beugorhat valaki a járműbe és elviheti. – ha nincs rablásgátlója.

autó lopásgátló, azonosító kód

Duett lopásgátló autóba

autó lopásgátló rendszerek

Amennyiben kérdése lenne vagy termékünk, szolgáltatásunk elnyerte tetszését és időpontot egyeztetne, kérem, keresse munkatársunkat a 061 436 0 436 telefonszámon.