Bluetooth rablásgátló immobiliser

 

Beépítve, bruttó 0Ft-tól 

- Immobiliser funkció
- Rablásgátló funkció
- Motorblokkolás vagy tiltás
- 5db telefon párosíthatósága
- 2 féle PIN kód
- LED visszajelző
- Szervizállapot
- Fény és hangjelzés
- Kényelmes kezelés
- Diagnosztikai csatlakozó (OBD) védelem

INCARBLUE immobiliser

Rövid leírás

Bluetooth kihangosító - telefonszettKézenfekvő megoldás egy roppant kényelmes védelmi rendszerben, amelynek élesítését és kikapcsolását az Ön telefonkészüléke végzi. 

- Ha az autó rendszere érzékeli az Ön telefonjának Bluetooth-ának jelenlétét, az autó indítható.

 - Ha a telefon eltávolodik az autótól, a védelem aktiválódik.

A rablásgátló nem kapcsolódik a telefonhoz, nem foglalja el a Bluetooth szolgáltatást, Ön ugyan úgy használhat minden kiegészítőt, kihangosítót, fülhallgatót...

Íme, egy olyan védelmi rendszer, ami a magas biztonság mellett nem igényel semmiféle kezelést.

A rablásgátló megvédi az autót:
 - Ha a járművezetőt valami indokkal kiszállítják a járműből, például piros lámpánál belekoccannak az autó hátuljába. A sofőr kiszáll, hogy megnézze mi történt, majd mögötte beugrik valaki az autóba és elhajt.
 - Ha a tulajdonos kiszáll, hogy bezárja a kert vagy garázskaput, valaki beugrik a járó motorú autóba és elhajt.
 - Ha ellopják az autó kulcsait az öltözőszekrényből, otthonról vagy az íróasztalról.

Hogyan működik

GSM pager, távkapcsolóEz a leírás lehetne a legrövidebb, mert csak annyit kell leírnom a készülék kezeléséhez, hogy - "legyen Önnél a telefon".

Roppant kényelmes védelmi rendszer, amelynek élesítését és kikapcsolását az Ön telefonkészüléke végzi.

- Ha az autó rendszere érzékeli az Ön telefonjának Bluetooth-ának jelenlétét, az autó indítható.

- Ha a telefon eltávolodik az autótól, a védelem aktiválódik és a jármű motorja két percen belül leáll.

 - A rendszer konfigurálható úgy, hogy a telefon jelenléte nélkül ne legyen indítható a jármű, de beállítható úgy is, hogy a jármű beindítható, de azonosítás hiányában kimozdítja azt a parkolóhelyéről és két perc múlva leáll, olyan környezetben az utca közepén, ahol további próbálkozásnak nincs valószínűsége.

A rablásgátló nem kapcsolódik a telefonhoz, nem foglalja el a Bluetooth szolgáltatást, Ön ugyan úgy használhat minden kiegészítőt, csak a készülék 12 számjegyű azonosítóját figyeli. A rendszer több telefonkészülékkel párosítható, Kikapcsolása, felfüggesztése két féle PIN kóddal lehetséges. A telefon lemerülése esetén természetesen a jármű beindítható.

A Bluetooth azonosításos rablásgátló használható immobiliserként, rablásgátlóként, lehet kiegészítője riasztórendszernek és használható akár alapriasztóként is. A többféle lehetőség kiválasztásában természetesen segítünk, megismerve az Ön autóhasználati szokásait és az autó adta műszaki lehetőségeket.

Plusz

Ma már minden járműben megtalálható a diagnosztikai csatlakozó (OBD), melyen keresztül megfelelő szoftverrel elérhető a jármű minden elektromos összetevője, sok esetben az elektromos kézifék, elektromos kormányzár, a gyári immobiliser és gyári autóriasztó. Ezek régen remek kiegészítői voltak egy egyszerű autóriasztónak, ma számos jármű esetében az OBD csatlakozón keresztül támadhatók.

Minden védelmi csomagunk része a diagnosztikai csatlakozó kommunikációs vonalának tiltása, hogy a jármű tulajdonosának engedélye és tudta nélkül illetéktelen személy ne férhessen hozzá a jármű komputeréhez, azon semmiféle változtatást beállítást ne eszközölhessen.

Műszaki háttér

A rablásgátló-immobilisert a jármű felszereltségének és elektromos hálózatának megfelelően választjuk ki, lehet analóg és CAN-bus rendszerű, élesítése, hatástalanítása a közelítőkártyával történik.
Márkáját tekintve lehet META, Incarblue, mindkét gyártó a biztonságtechnikai gyártók legjobbja, termékeik rendelkeznek a törvény által előírt bevizsgálásokkal, megfelelőséggel.

Az általunk szerelt termékek és az általunk végzett szakmunka nem érinti a jármű garanciáját.