Garázs, hajó, lakóautó, utánfutó...

A GT-Alarm távkapcsolós riasztói kiegészíthetők vezeték nélküli modulokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy a védelem kilépjen az autó karosszériájából és felügyelettel lássák el a jármű közvetlen környezetét.
A riasztórendszerhez párosíthatunk passzív infra mozgás- és nyitás érzékelőt, amit a garázsban elhelyezve, bekapcsolt riasztó esetén védi az autó körüli teret. Egy esetleges lopási kísérletkor, már a garázsajtó nyitásakor, vagy bármilyen mozgásra jelez a rendszer, ezért megelőzhető az autó feltörésével járó rongálás.
A vezeték nélküli modulok hosszú élettartamú elemről működnek, elegendő évente egyszer cserélni azokat. Mivel elemről működik, így alkalmas olyan garázs, pl. konténergarázs, védelmére, ahol nincs kiépítve a 230V-os hálózat.

Ajánlott lakóautók, lakókocsik, hajók, utánfutó védelmének kiterjesztésére. Ezen járművek belső tere, nyílászáróik figyelése nagyon nehéz, kialakításuk miatt már a vezetékek odajuttatása is megoldhatatlan feladat.
A rádiófrekvenciás modulokkal minden helység és tároló biztosítható, és ami szintén nagyon fontos, energiaigényüket elemről kapják, nem terhelik a jármű akkumulátorát.

GT-Alarm autóriasztó, wireless

GT-Alarm Lakókocsi riasztó

GT- Alarm mozgásérzékelő

A működés roppant egyszerű. A mozgás és nyitásérzékelőt csak fel kell tenni a védeni kívánt helységbe, az ajtóra, ablakra, a passzív infrát a falra, olyan helyre, ahonnan a lehető legnagyobb teret beláthatja, és kész.
Amikor a jármű beáll a garázsba csak be kell kapcsolni a riasztót, ahogyan minden esetben, a vezeték nélküli eszközök automatikusan kapcsolódnak, nincs velük semmi egyéb tennivaló. Természetesen, ha szükséges, ideiglenesen passzíválható a garázsvédelem, az autóriasztó bekapcsolásánál egy gombnyomással felfüggeszthetők a kiterjesztő modulok.

Legyen még biztonságosabb? Ha a garázs messze esik Öntől, mint egy lakótelep garázssora, természetesen nem hallja, ha a jármű riaszt, akkor csak helyi figyelemkeltő berendezés lenne, de Ön szeretne erről információt. A rendszer továbbfejleszthető GSM átjelzővel.
A GSM átjelző riasztás esetén felhívja Önt telefonon. Nem kell megijedni, nem egy bonyolult eszköz, csak csörög, Önnek elegendő a hívást elutasítania, ezzel nyugtázza a riasztást. A fenntartás nem költség, hiszen nincs beszédforgalom. SMS-ben lekérdezhető a jármű állapota (ez SMS árába jelent költséget, de Ön dönt, hogy lekérdezi), utasítható a motor blokkolására és ellenőrizhető az akkumulátor pillanatnyi feszültsége, ami, ha elér egy kritikus szintet a GSM átjelző ezt is jelzi Önnek.
Mint minden rendszerünk ez is továbbfejleszthető, GPS modullal, ami már a pillanatnyi koordinátákat is küldheti, vagy, ha van az autóban állófűtés, még az is bekapcsolható távolról.

Összegezve, a jármű nem csak akkor riaszt, ha feltörik, már a garázs kinyitásakor aktiválódik, megelőzve a feltöréssel járó roncsolást. Ha van GSM kiegészítés, a riasztás pillanatában megcsörren a telefonja és lehetősége van egy utasítást kiadni a rendszernek SMS-ben, ami lehet például egy üzemanyag blokkolás. A GSM átjelző jelez Önnek, ha merül a jármű akkumulátora, ami hasznos lehet téli reggelen, vagy Ön adhat utasítást neki, hogy indítsa el az állófűtést. Ha van GPS kiegészítés, bármikor lekérdezhető a jármű pillanatnyi helyzete, ami például a Google térképen pozícionálható.

GT-Alarm autóriasztó kapcsoló

GT- Alarm garázs riasztó

Gt-Alarm távirányító

Amennyiben kérdése lenne vagy termékünk, szolgáltatásunk elnyerte tetszését és időpontot egyeztetne, kérem, keresse munkatársunkat a 061 436 0 436 telefonszámon.